Здравейте,ще стартирам 130л аквариум другата седмица(събота-07.01.12) и се чудя с какви растения точно да се хвана.Не искам да бъде като джунгла или пък много пусто(като бракичен), искам да бъде всичко на мястото си.Умерено и красиво....Искаше ми се да сложа килимче за преден фон, но се опасявам че ще ми трябва редовна смяна на водата,СО2,определена температура. и др.....и накрая се спрях на нещо лесно и приветливо Елеохарис пусила за преден фон.От утре започвам издирването му.Мислех да взема 22кг грунд, но като се замисля няма да бъде само грунда защото искам да сложа и големи камъни затова около 15кг мисля, че ще ми стигнат?Много мисля по въпроса с какъв диаметър да бъде грунда??? ? А пред големите камъни да има малки растеница за преден фон.Поразрових се и намерих идеалното клипче което описва перфектно мислите ми
.Ще се опитам да направя нещо подобно но с мой избрани (подобни) растения.Бих се вслушал в каквито и да е предложения за растения от сорта на клипа!!Да попитам за такъв аквариум с подобни растения колко Вата осветление ще са ми нужни-0,5/л ?? Общо ? Стига толкоз за сега с малоумните въпроси....Ще се радвам и благодаря на всеки който реши да ми помогне/съдейства с новата аква

Никой ли не може да помогне/съдейства с въпросите ?