Други > Фоторепортажи

Аквариум около къща

(1/3) > >>

Pac:
Здравейте,
Това не е истински фоторепортаж, защото не съм правил снимките лично и не мога да разкажа допълнително неща.
Просто снимките са интересни, говорят доста сами за себе си и мисля, че биха се вписали добре във формата на фоторепортажите тук. :) Гледайте:

Сниките са взети от това албумче във Фейсбуук, което Оливър Нот беше шернал в профила си:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.539801146112826.1073741839.330222733737336&type=1

malomir:
Има щастливци, които са родени в страни, където този проект може да се осъществи, поради това, че средната температура позволява това. Тук за съжаление, няма как да стане това. Няма затопляне това нещо. Но пък няма лошо да си поцъкаме с лека завист... :)

McLaut.:
Страхотно е. :up: Определено е по-добре от варианта да си заобиколен от четири страни в стая с аквариуми, макар и да са големи. А и като излезеш навън си има доста за гледане. В такава обстановка сякаш не си в сивото ежедневие.

Stas:
Много ми хареса тази идея. Това в тропическите държави си става без никакви грижи.
В Тайланд беше пълно по улиците с големи бетонни кашпи, в които имаше цъфтящи лотуси и като погледнеш вътре - плуват гупи и хелери... Това по улиците. Най-ниската им температура зимата пада до 20 градуса, а лятото се качва до 38.

Виолета:
Ето още нещо такова:

1.jpg (72.64 kB. 800x457 - видян 776 пъти.)

2.jpg (113.43 kB. 800x792 - видян 801 пъти.)

3.jpg (60.66 kB. 800x537 - видян 729 пъти.)

4.jpg (72.35 kB. 800x533 - видян 742 пъти.)
Намира се отново някъде в Турция, дължината на оградата-аквариум е 50 метра и вътре плуват хиляди риби. Вода се взема директно от морето, като смяната й е с непрекъснат цикъл.

Навигация

[0] Индекс на публикациите

[#] Следваща страница

Преминаване към пълната версия