Потребители > Профили на потребителите

Профилът на dennis

(1/7) > >>

dennis:
Здравейте. Казвам се Денис на 14 години от София. От година и половина се занимавам с акваристика. Преди месец и половина ми докараха новия аквариум, който успях да изнудя да си купя. Така размерите му са 70дълХ50висХ30ширина което е около 105 л. Изчаках азотния цикъл да си изтече. Филтърът е 600 л/час, нагревателя е 100 W. Светя с обикновена лампа като в скоро време мисля да си купя специална лампа с 2 отделения за лампи. Растенията се развиват добре. Сложил съм Валиснерея нана, Анубиас нана, Лимнофила сесилифлора и това в средата на което не му знам името. Рибите са 2 САЕ (3 cm), анциструс (8 cm), лабео биколор (4 cm) и 4 скаларки по 5 см високи. Знам че на скариите ще им стане тясно, но докато пораснат достатъчно мисля да ги държа тук и после или ще ги преместя в по- голям аквариу или ще ги продавам. Ето и снимки. Първата е правена при старта а втората преди седмица. Моля ви коментирайте и критикувайте всичко което мислите че не е редно.

dennis:
Малко развитие :tongue2:

dennis:
Здравейте отново. Отдавна не съм писал по темата. Пиша защото след като се прибрах видях че по термометъра има някакви топчета. Незнам дали е възможно скалариите да са хвърлили хайвер. Мисля че са още малки.

geshi:
Те са не се чуди.

dennis:
Като се събудих и видях че хайвера го няма. Според ман са го изяли, тъй като пише че много малка част от яйцата се излюпват. Или пък нещо е станало и всички са се излюпили

Навигация

[0] Индекс на публикациите

[#] Следваща страница

Преминаване към пълната версия