Потребители > Профили на потребителите

профилът на petarstefanov84

<< < (2/169) > >>

petarstefanov84:
До две седмици някъде трябва да се сдобия с още един вид африканска речна цихлида джудже-anomalochromis thomasi,търся ги от март,най-накрая ми казаха че ще ми намерят,съвместими са с крибензисите,дано всичко е наред.Всичките крибензиси са ми спокойни с изключение на доминиращия мъжки,който тормози другите чат пат,а като има малки останалите ги навира по ъглите,което е нормално за цихлидите.

petarstefanov84:
новите ми съквартиранти на крибензисите,6 бройки anomalochromis thomasi,разбират се чудесно:)

Boby_:
Сладури са аномалохромисите!  :drinks:

nikan:
Преди 2-3 години когато бях запален по цихлидите джуджета бях се снабдил ( естествено от внос) с  anomalochromis thomasi хубави мирни риби,интересно че нямаха изявена териториалност както повечето цихлиди джуджета,така и не успях да забележа и някакви различия между мъжки и женски,но  се спогаждаха добре дори с разбойници като крибензисите :)

petarstefanov84:
Те са от едни и същи реки мисля,може и за това да не се тормозят,няма никакви гонения между тях,и аз засега не ги различавам,но по клиповете които гледах,женската когато пуска хайвера главата и става почти черна и е по-оцветена от мъжкия,а мъжкия е по-едър от женската,ще видя след време като образуват двойки дали ще мога да ги развъдя.:)

Навигация

[0] Индекс на публикациите

[#] Следваща страница

[*] Предишна страница

Преминаване към пълната версия