Автор Тема: Бременни плати и неон  (Прочетено 2787 Пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглеждат тази тема.

Неактивен zozo0o1991

• Активен потребител
  • Публикации: 275
Бременни плати и неон
« : събота, 17 септември 2016 г., 13:35 ч. »
Въпроса ми е дали са бременни за червената плата съм на 100% сигурен но за другите 2 незнам....

Неактивен zozo0o1991

• Активен потребител
Отг: Бременни плати и неон
« Отговор #1 : събота, 17 септември 2016 г., 13:37 ч. »
Другия ми въпрос е дали може нещо да навредят тези гупи защото постоянно следят червената плата под дупето но странно не толкова често се закачат с нея колкото със ето тази плата която мисля че е мъжка... постоянно е следят и е бутат тя все се чуди къде да се скрие по дъното и се забива в ъглите незнам как да пусна клип да ви покажа...

Неактивен zozo0o1991

• Активен потребител
« Отговор #2 : четвъртък, 22 септември 2016 г., 19:02 ч. »
То докато някой отговори те рибите ще родят и ще възкръснат  ...  :clapping: :clapping: :clapping: :clapping:

Неактивен malomir

• Rock'n'Roll аквадемик, аквахолик
  • Aquaportal меринджей
  • Публикации: 6 917
  • Нас. място: Варна
  • Българкият сайт за атерини
    • www.rainbowfishbg.com
« Отговор #3 : петък, 23 септември 2016 г., 03:09 ч. »
Никога не съм виждал гупа да нарани каквато и да е риба, камо ли плата. Другаде е проблема. Ако все пак има така агресия, сложи още 2-3 подобни риби и по този начин агресията ще се разпредели. Или просто сложи укрития. Камъни, корени, растения...

Неактивен zozo0o1991

• Активен потребител
« Отговор #4 : неделя, 25 септември 2016 г., 12:51 ч. »
Докато бял писал се случи лошото... не издържа платата и изведнъж за няколко часа обърна корема и покяса... сега гледа че другата плата която е бременна и след нея вървят постоянно дори забелязах че едната и перка е огризана но също така частично намали ходенето подир гъза на бременната плата от време на време само отиват е закачат преди това беше постоянно докато не изгася лампата..... странно поведение да ... а другите плати които имат черно на тях тях не ги докосват да не би защото платите са по червени от гупите заради това да има някаква дразга незнам...  иначе всичко върви супер екосистемата върви чудесно.... видимо доволни

Неактивен zozo0o1991

• Активен потребител
« Отговор #5 : сряда, 28 септември 2016 г., 14:04 ч. »
За първи път виждам на дупето на бременната плата има риба хаха

Aqua World 55 Astario

Rainbowfish България Retro Club Varna Live Club

Бърз конвертор
oF ◄► oC ин. ◄► см. гал. ◄► л.