Рибки > Харацинови (Characinidae)

Развъждане и захранване на Наностомус маргинатус (Nannostomus marginatus)

<< < (2/2)

jesi:
 Те и сега не са толкова много в София . А иначе Тони май по едно време извади на пазара но не ги приеха радушно по магазините и ...

msp:

--- Цитат от: malomir на вторник, 02 февруари 2010 г., 23:09 ч. ---
Така е било, защото по ваше време е нямало атерини. ;)

--- Край на цитата ---

Може и така да е Цецо. Първите красиво оцветени рейнболи мисля видях на живо в стария магазин на Христо в Мусагеница. Онемях тогава, честно да си кажа. На пазара през онези години се изнасяше само един светлосинкав невзрачен вид, за който споменава jesi. Виждал съм го и в Тони и в чичо Евгени.
Нищо де, като видях онзи ден в един магазин няолко големи блестящо медно червени , то бума верно може тепърва да предстои.

@jesi

Познавам и Стефан и Геша, и още поне десетина души от онова време - все невероятни акваристи. На техния фон аз съм си прост хобаджия. Помня и пазара когато го преместиха в красно село, но него време бях заточен на бачкане в провинцията и всичко започнах наново след 90г. Що риби уморих от опити покрай всички тия наностомуси.

Независимо какви риби се предпочитат, многообразна е тръпката в хобито.

theater:
Това е първият споделен опит по темата "как да развъдим харацини". Лично според мен изключително ценна тема. Би могла да влезне и като статия във сайта. Обикновено във всички сайтове има най-обща информация за това как се развъжда даден вид, а това тук е много по-подробно и най-важното изхожда се от практическия опит.
Док, ще се радвам на още.  :clapping:

redneon:
            Браво,браво,адаш!Статията е супер!

Навигация

[0] Индекс на публикациите

[*] Предишна страница

Преминаване към пълната версия