И аз да споделя мъката си проста! Купих от StReEtSplUnTeP Активен потребител система за СО2 с редуцир винтил на Сера и бутилка! И след много ходене по мъките и плащане на майстори за поправка се оказа, че редуцира е скапан и не може да бъде поправен! И така след едни 100лв назад съм супер оптимист за живота, защото колегата не си вдига телефона и не отговаря на съобщенията! Така че, уважаеми братя и сестри не купувайте от такива странни птици!
Аз не съм дядо попа, но ще взема отношение.
Ситуацията е много неприятна. За съжаление ние като екип на Аквапортал не можем да направим много - нито сме в състояние да проверим какво и кой стои зад всяка обява, нито да следим какво се случва по време и след сделката.
След като сме предупредени за злоупотреби, можем да наглеждаме какво публикува въпросният потребител, но това едва ли ще реши вече възниклания проблем.
Затова можем само да ви посъветеваме да проявявате здрав разум, когато купувате. Преценявайте внимателно от кого купувате - аз трудно бих се доверил на потребител, който влиза във форума, само за да си пусне обявата. Няма гараниция, че активен потребител няма да ви излъже или че такъв с първо мнение-обява непременно ще го направи, но го казвам просто като насока.