Автор Тема: Оплаквания до Арменския поп  (Прочетено 73141 Пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглеждат тази тема.

Неактивен Арменски Поп

• Модератор на раздел
  • Публикации: 2
Отг: Оплаквания до Арменския поп
« Отговор #120 : четвъртък, 27 февруари 2014 г., 00:35 ч. »
Да се жалвам и аз от китайците. Днес втора пура заедно с тялото ми замина.

Той Хан Аспарух навремето само със китайски свещи си светел... Купи си нашенско, Европейско кандило да видиш хаир. Ако не те е страх от модератори, виж Виолета от нашата епархия, какво може да ти предложи. Арен чиляк е и му разбира занаята, акъл ще ти даде, добра дума ще ти рече.
Скорпи, дядка ще хортуваш на комшията, язе съм млад чиляк още. Една седмица да постиш и да смениш водата на анциструсите с прясна студена, като кладенчова вода, да ги поръчнеш и ще хвърлят.

Неактивен skorpi_zoo

• Активен потребител
  • Публикации: 634
  • Нас. място: Хасково
« Отговор #121 : четвъртък, 27 февруари 2014 г., 08:08 ч. »
Почвам с пости и молитва. :pray:
Ако го хвана тоя Мърфи...

Неактивен Арменски Поп

• Модератор на раздел
« Отговор #122 : петък, 28 февруари 2014 г., 22:21 ч. »
И по 2 пъти Отче наш на гладно и при пълнолуние. :pray:

Неактивен negepamopukca

• Регистриран потребител
  • Публикации: 1
  • Нас. място: Земята
  • Модераста си мисли че е ___!
« Отговор #123 : събота, 01 март 2014 г., 02:27 ч. »
От 10 години съм модератор и смея да твърдя, че наказвам само и единствено ако не се спазват правилата. Който не го устроиват правилата, да не се регистрира в този или онзи форум. Ама не може да се очаква, че регистрирайки се се съгласява с правилата и видиш ли после почваме да мрънкаме.
Относно това дали го правим от страх е смешно. Всеки знае кои сме, къде живем, как се казваме и какво правим. Ние никога не сме се крили зад псевдоними, може би аз правя изключение, но смея да твърдя, че не е проблем да се научат подробности за мен и болшинството от хората тук знаят кой съм и с какво се занимавам и къде могат да се видят с мен. Така, че не е проблем, ако някой иска да ни намери, да го направи.
Относно това в спора се ражда истината ок, така е. Но нека да е спор-конструктивен и човешки. В Аквапортал нямаме правило, забраняващо спора с модератор. Дори напротив, убеден съм че всеки от модераторите тук, би се радвал на спор относно акваристиката господине.

И за какво ме банна мен? За това, че отговорих на въпрос на питащ?  И ли за втория отговор, който беше като първия, който беше изтрит? Или за това че те нарекох модераст?
Нали ти е ясно, че няма как да ми забраниш, да ползвам каквото и да било в интернет?
Или ти не си модераст, а прост ________?  :crazy:

А, ко може затрий баннатия профил. Моля. :surrendered:

Неактивен malomir

• Rock'n'Roll аквадемик, аквахолик
  • Aquaportal меринджей
  • Публикации: 6 917
  • Нас. място: Варна
  • Българкият сайт за атерини
    • www.rainbowfishbg.com
« Отговор #124 : събота, 01 март 2014 г., 16:11 ч. »
Ууууу някой се е наел сериозно. :) Колега сериозно ли мислиш, че те помня? Щом съм те баннал, значи е имало за какво. Далеч съм от мисълта да ти давам обяснения или да ти забранявам каквото и да било. Прави каквото си искаш, животеца си е твой. Друг е въпроса що дириш тук, като вече са те изхвърлили веднъж.

Неактивен negepamopukca

• Регистриран потребител
  • Публикации: 1
  • Нас. място: Земята
  • Модераста си мисли че е ___!
« Отговор #125 : неделя, 02 март 2014 г., 00:10 ч. »
ООО Великии Модераст. Въобще не е нужно да ме помните. Аз съм гнида и отпаднах(Изхвърлил си ме веднъж) Просто премахнете о велики модерасте, Моето битие тук. Тогава няма да се питате, какво диря тук. Друго не ми е нужно.
Надявам се, че не е проблем да изтриете профила "ngepamopukc" и никога повече няма да се засечем. Прости модерасте.

Благодаря.

Неактивен malomir

• Rock'n'Roll аквадемик, аквахолик
  • Aquaportal меринджей
  • Публикации: 6 917
  • Българкият сайт за атерини
    • www.rainbowfishbg.com
« Отговор #126 : неделя, 02 март 2014 г., 06:02 ч. »
Шшшшшт не се напрягай толкова. :)

Неактивен kosy78

• Активен потребител
  • Публикации: 49
« Отговор #127 : четвъртък, 06 март 2014 г., 13:56 ч. »
Педераторикс, много искам да се срещнете на живо с Маломир, друга песен ще запееш, дано не си оправдаеш и никнейма  :pray:

Неактивен kosy78

• Активен потребител
  • Публикации: 49
« Отговор #128 : четвъртък, 06 март 2014 г., 14:01 ч. »
Дядо Попе, нали такива като по горния чиляк ги вземаха дежурен по долап...

Неактивен Zdravko089

• Потребител
  • Публикации: 79
  • Нас. място: Добрич,България
« Отговор #129 : понеделник, 09 февруари 2015 г., 22:18 ч. »
И аз имах един проблем
тази сутрин докато си пиех кафето си опарих езика и сега адски ме боли + закаснях за работа

Неактивен Арменски Поп

• Модератор на раздел
« Отговор #130 : вторник, 10 февруари 2015 г., 06:52 ч. »
Гледай си сметалото сега чадо. Рано ти е да ходиш на къра. И това кафявото не е за теб още. Пипай читанката тъдява.
Хайде сполай ти.

Неактивен Hai4o

• Активен потребител
  • Публикации: 57
« Отговор #131 : сряда, 11 февруари 2015 г., 20:04 ч. »
И аз да споделя мъката си проста! Купих от StReEtSplUnTeP Активен потребител система за СО2 с редуцир винтил на Сера и бутилка! И след много ходене по мъките и плащане на майстори за поправка се оказа, че редуцира е скапан и не може да бъде поправен! И така след едни 100лв назад съм супер оптимист за живота, защото колегата не си вдига телефона и не отговаря на съобщенията! Така че, уважаеми братя и сестри не купувайте от такива странни птици!  :crazy:

Неактивен Boby_

• Цихлидиот
  • Aquaportal мениджър
  • Публикации: 3 635
  • Нас. място: София
    • Моите аквариуми - описание, снимки и история.
« Отговор #132 : четвъртък, 12 февруари 2015 г., 08:27 ч. »
И аз да споделя мъката си проста! Купих от StReEtSplUnTeP Активен потребител система за СО2 с редуцир винтил на Сера и бутилка! И след много ходене по мъките и плащане на майстори за поправка се оказа, че редуцира е скапан и не може да бъде поправен! И така след едни 100лв назад съм супер оптимист за живота, защото колегата не си вдига телефона и не отговаря на съобщенията! Така че, уважаеми братя и сестри не купувайте от такива странни птици!  :crazy:

Аз не съм дядо попа, но ще взема отношение.
Ситуацията е много неприятна. За съжаление ние като екип на Аквапортал не можем да направим много - нито сме в състояние да проверим какво и кой стои зад всяка обява, нито да следим какво се случва по време и след сделката.
След като сме предупредени за злоупотреби, можем да наглеждаме какво публикува въпросният потребител, но това едва ли ще реши вече възниклания проблем.
Затова можем само да ви посъветеваме да проявявате здрав разум, когато купувате. Преценявайте внимателно от кого купувате - аз трудно бих се доверил на потребител, който влиза във форума, само за да си пусне обявата. Няма гараниция, че активен потребител няма да ви излъже или че такъв с първо мнение-обява непременно ще го направи, но го казвам просто като насока.
"Там, где торжествует серость, к власти всегда приходят чёрные."
А. и Б. Стругацкие, "Трудно быть богом"

Неактивен Рикардо

• Активен потребител
  • Публикации: 68
« Отговор #133 : петък, 13 февруари 2015 г., 03:31 ч. »
Дедо попе, няма ли да боядисваме вече великденските яйца или още ще караме новогодишно и празнично с елхички и камбанки?

Неактивен Арменски Поп

• Модератор на раздел
« Отговор #134 : събота, 14 февруари 2015 г., 07:25 ч. »
За къде търчиш чадо? Яваш бре, поспри се, дишай. Има време за яйцата. Аз от Дядя ти Мраз хаир видях, армагани ми донесе. Пък и облажихме... :)

Aqua World 55 Astario

Rainbowfish България Retro Club Varna Live Club

Бърз конвертор
oF ◄► oC ин. ◄► см. гал. ◄► л.