Други > Фотография
Цъфнал анубиас.Ура!!!
AGENTO:
Най сетне и в моят аквариум дойде пролетта:)Току що се прибирам от работа и под капака се криеше цвят,който не очаквах да се разтвори заради твърде близките лампи.Знам,че цъфналият анубиас не е рядко срещано явление,но при мен това се случва за пръв път до край в цялата си прелест.
Виолета:
Красив цвят, поздравления!
При мен сухоземните представители на семейство Змиярникови се скъсват да цъфтят в момента - спатифилуми, трилистници, кали. Анубиасите не щат. Когато цъфнат - сигурно и аз ще се радвам.
Stas:
Прилича на кала... Много е красив!
Divane:
И при мен имаше два цвята на анубиаси. Бяха ми казали,че трябва да се отрежат защото "смучат силите на растението",но аз нали съм диване - оставих ги,защото много ми харесваха :grin: :grin:
Честита ти аквариумна пролет!
AGENTO:
Мерси на всички!Кефя се ,защото до сега цветовете или се появяваха под водата или твърде високо и опираха в капака и нищо не се получаваше.Колкото до изтощаването,точно това ми е целта ,защото този анубиас расте като луд и се принуждавам постоянно да разреждам листа.Видът му е от голямата форма и прави твърде големи листа,които засенчват 1/3 от аквариума.Тъпа история,младите ,красиви листа се налада да махам,а старите са покрити с ксенококус,с който вобще не мога да се справя.
Навигация
Преминаване към пълната версия