Автор Тема: ИЗДИРВАМ СОБСТВЕНИКА на този аквариум!!!  (Прочетено 54236 Пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглеждат тази тема.

Неактивен Saintt

• Активен потребител
  • Публикации: 51
Отг: ИЗДИРВАМ СОБСТВЕНИКА на този аквариум!!!
« Отговор #60 : сряда, 07 март 2012 г., 10:57 ч. »
Един такъв тарикат да изгори по един или друг начин, ще се разчуе и няма да има подобни селянии.
Това не е първият случай, няма да бъде и последния ако не се предприеме нещо! :beer:

Така е , прав си  ! Но проблема е , че в нета всички сме близо но в реалността  разстоянията са големи иначе с удоволствие бих го навестил да го посъветвам малко  :punish2:
НАЙ-ЛОШО Е КОГАТО БЯГАШ САМ  И СТИГНЕШ ВТОРИ !

Неактивен Виолета

• Осветител
  • Aquaportal мениджър
  • Публикации: 2 954
  • Нас. място: Елин Пелин
« Отговор #61 : сряда, 07 март 2012 г., 12:01 ч. »
Силна група от Враца имаме. Аз снощи говорих с Пац, но не му е познат. А как решихте, че е от Враца, това bs в скайп-името навежда на Бургас по-скоро.
Искам България ЗЕЛЕНА!

Неактивен tomatomov197

• Активен потребител
  • Публикации: 578
  • Нас. място: Варна
« Отговор #62 : сряда, 07 март 2012 г., 12:28 ч. »
    Той чете всичко тук , член е на форума .

Неактивен Kratun

• Aquaportal мениджър
  • Публикации: 2 219
  • Нас. място: Силистра
  • Аз говоря бавно...те ма мислат прос
« Отговор #63 : сряда, 07 март 2012 г., 12:40 ч. »
    Той чете всичко тук , член е на форума .

Не е необходимо да е член на форума. Достатъчно е да посети галерията към сайта http://www.aquaportal.bg/site/gallery_alb.php?Album=%D0%90%D0%BA%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%83%D0%BC%D0%B8 и да си открадне нужното.
Със сигурност ще открие и други аквариуми, които "много приличат" на неговия.
"Плийз, юз кирилик алфабет! Иф ю нот булгариан, но проблем юзинг shlockovitsa. Бест регардс!"
http://www.youtube.com/watch?v=jEp2jSD4xKc

Неактивен Борис

• Потребител
  • Публикации: 1 151
  • Нас. място: Враца, България
  • www.rainbowfishbg.com
    • Rainbowfish - Bulgaria
« Отговор #64 : неделя, 29 юли 2012 г., 20:05 ч. »
Не е необходимо да е член на форума. Достатъчно е да посети галерията към сайта http://www.aquaportal.bg/site/gallery_alb.php?Album=%D0%90%D0%BA%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%83%D0%BC%D0%B8 и да си открадне нужното.
Със сигурност ще открие и други аквариуми, които "много приличат" на неговия.

За тази цел има кодове,който не разрешават копирането или по-точно казано забраняват десния бутон на мишката.След,като е забранен десния бутон на мишката няма как да запази дадено изображение и т.н.
Нека Админите малко да се замислят,за подобен код относно "Галерията".Аз мога да дам код разработен от www.ovo.bg.Мисля,че ще работи и тук във Форума.

Неактивен Kratun

• Aquaportal мениджър
« Отговор #65 : неделя, 29 юли 2012 г., 21:10 ч. »
За тази цел има кодове,който не разрешават копирането или по-точно казано забраняват десния бутон на мишката.След,като е забранен десния бутон на мишката няма как да запази дадено изображение и т.н.
Нека Админите малко да се замислят,за подобен код относно "Галерията".Аз мога да дам код разработен от www.ovo.bg.Мисля,че ще работи и тук във Форума.

Благодаря!
Ще помислим, разбира се.
"Плийз, юз кирилик алфабет! Иф ю нот булгариан, но проблем юзинг shlockovitsa. Бест регардс!"

Неактивен }|{opukc

• Заслужил потребител
  • Публикации: 437
  • Нас. място: София
  • Patience my friend !!!
    • wild discus
« Отговор #66 : понеделник, 30 юли 2012 г., 15:10 ч. »

Да бе, а Control+PrtSc и после Control+V в IMG го забравяте. Ако иска снимка ще си снима монитора. Нема оправия ей...само къртене на зъби му е майката.
Защо хората си мислят, че животните не трябва да чувстват? Животните трябва да чувстват, че хората не мислят!
Дивите дискуси

Неактивен Миро

• Заслужил потребител
  • Публикации: 708
  • Tanganyika man....
« Отговор #67 : понеделник, 30 юли 2012 г., 18:52 ч. »
Така е.
За това си слагайте по някакъв воден знак на снимките.
Както и да се върти и сучи, чрез обща "защита" няма да стане...
Те хората банки ограбват от вкъщи, камоли някаква си снимка.... :eyes:
What you see I can't see and maybe you'll think before you speak!

Неактивен Борис

• Потребител
  • www.rainbowfishbg.com
    • Rainbowfish - Bulgaria
« Отговор #68 : понеделник, 30 юли 2012 г., 19:26 ч. »
Да бе, а Control+PrtSc и после Control+V в IMG го забравяте. Ако иска снимка ще си снима монитора. Нема оправия ей...само къртене на зъби му е майката.

Този код,който ви предлагам найстина работи!Каквито и комбинаций да ползвате от клавиатурата не може да свалите,каквото и изображение въобще нищо не може да се свали. За да се обедите,че работи посетете сайта от подписа ми.

Неактивен Boby_

• Цихлидиот
  • Aquaportal мениджър
  • Публикации: 3 635
    • Моите аквариуми - описание, снимки и история.
« Отговор #69 : понеделник, 30 юли 2012 г., 19:36 ч. »
Как точно работи?

* Radio.jpg (152.15 kB. 1028x613 - видян 223 пъти.)

Щом нещо ти е на екрана, то ти е в паметта на компютъра. Толова по темата за забраната на десен клавиш или друг начин за копиране на снимка.

С водния знак работата е друга. В началото бяхме активирали адон за слагане на воден знак, но после се отказахме. По каква причина беше не помня, честно казано, но и няма значение.

Живеем в 21-ви век, във времената на Гугъл и Уикипедия. Да се опитваме да ограничаваме хората да си свалят снимка, която харесват, според мен е малко несериозно в наши дни. Ако я използват след това другаде, си има начини да си търсим (ние или авторът на снимката) правата.
"Там, где торжествует серость, к власти всегда приходят чёрные."
А. и Б. Стругацкие, "Трудно быть богом"

Неактивен _777_

• Активен потребител
  • Публикации: 303
  • Нас. място: Hell
« Отговор #70 : понеделник, 30 юли 2012 г., 20:02 ч. »
 Bobby_D,с най-елементарна програмка като fastsone capture си режа снимката и никакви кодове не ме спират. ;)

Boby_,мислиш ли че ако Divane не беше пуснала темата аз примерно щях да знам че някой ползва моя снимка да измами хора които хабер си нямат за какво става на въпрос?Нали след това и да си търся правата хората ще си останат измамени.Наистина е добре да се помисли за това. :)

Неактивен Миро

• Заслужил потребител
  • Публикации: 708
  • Tanganyika man....
« Отговор #71 : понеделник, 30 юли 2012 г., 20:11 ч. »
С водния знак работата е друга. В началото бяхме активирали адон за слагане на воден знак, но после се отказахме. По каква причина беше не помня, честно казано, но и няма значение.

Боби, аз имах в предвид всеки, който иска да се опази да си слага воден знак, не че форума е длъжен да го осигури.
Не виждам какво толкова, слагането на един воден знак чрез фотошоп е около 34 секунди?!Така и така се оразмеряват снимките, които се качват...
Наскоро говорихме за макро фотография на членестоноги, ами да ви кажа в линковете към фейсбук, които бях дал повечето от хората, качващи снимки с това се занимават т.е. изкарват си хляба с продажба на снимки..е как точно тези снимки, който продават си ги качват във фейса?Ами много просто с воден знак са всички и когато хората си ги свалят по телефони или на десктопи няма проблем, но като искаш да си я публикуваш в списанието или да си я сложиш в сайта, тогава вече си плащаш защото иначе боли джоба :).
What you see I can't see and maybe you'll think before you speak!

Неактивен Kratun

• Aquaportal мениджър
« Отговор #72 : понеделник, 30 юли 2012 г., 22:35 ч. »
С воден знак или без него - от измамниците няма спасение. Няма го в смисъл, че няма да се научат да разбират идеята на наградата. Този смисъл не е за болни глави. Щом е тръгнал да лъже 3000 и повече съ-форумци, за да спечели един пиклив филтър, който бих му подарил (ако поиска) - едва ли един или 10 водни знака ще го спрат. Разисквахме по темата доста време и напоследък нямаме изкривяване в посока чиста кражба. Следим и проверяваме доколкото е възможно. Не виждам друг начин.

Неактивен Борис

• Потребител
  • www.rainbowfishbg.com
    • Rainbowfish - Bulgaria
« Отговор #73 : петък, 03 август 2012 г., 20:07 ч. »
Bobby_D,с най-елементарна програмка като fastsone capture си режа снимката и никакви кодове не ме спират. ;)

Boby_,мислиш ли че ако Divane не беше пуснала темата аз примерно щях да знам че някой ползва моя снимка да измами хора които хабер си нямат за какво става на въпрос?Нали след това и да си търся правата хората ще си останат измамени.Наистина е добре да се помисли за това. :)

Да,разбирасе,че ще си я отрежеш,но в действителност не може да се копира в сайта от подписа ми,пробвай да свалиш скина на Pioneer,който е в гиф формат или логото на сайта(то е трислойна снимка).Просто няма как да ги свалиш.

Неактивен malomir

• Rock'n'Roll аквадемик, аквахолик
  • Aquaportal меринджей
  • Публикации: 6 917
  • Нас. място: Варна
  • Българкият сайт за атерини
    • www.rainbowfishbg.com
« Отговор #74 : петък, 03 август 2012 г., 20:52 ч. »
Дай линк.

Aqua World 55 Astario

Rainbowfish България Retro Club Varna Live Club

Бърз конвертор
oF ◄► oC ин. ◄► см. гал. ◄► л.