Аквариуми > Бавни аквариуми

Съвети за нов старт

<< < (2/3) > >>

didak:
По-добре намаляй от крановете. Входящата и изходящата тръби в аквариума имат определено разположение, така че да се получава точно определен път на струята, за да "минава" през целия обем.

Alonso:
Благодаря,а как трябва да насоча изхода? Към челното стъкло или на срещуположното на това с всмукателя?или да духа срещу тръбата на всмукателя?

wire:
Входът и изходът се слагат един до друг - входът отдолу, изходът близо до повърхността и по дължина на аквариума. Течение трябва да има хубаво. За лед осветлението е важно колко лумена са, не колко вата. СО2 ще слагаш ли?

Alonso:
Ок,но при този вариянт вход и изход да са в двата края на аквата как да насоча струята? Местата за тръбите са ми така на капака,не съм сигурен,че ще се съберат в единия край. СО2 за сега не предвиждам,третирам само с изикарбо всеки ден.

Alonso:
Евентуално може да опитам с тези самоделните системи с лимонена киселина и сода,но ми се ще нещата да се случат по простия и непретенциозен начин,че почне ли се с СО2 после трябва постоянно да се подава.Или греша?

Навигация

[0] Индекс на публикациите

[#] Следваща страница

[*] Предишна страница

Преминаване към пълната версия