AQUAPORTAL.BG > Сайтът

Нови профили на растения

<< < (2/8) > >>

tomatomov197:
     ЕCHINODORUS ANGUSTIFOLIUS
синоним:HELANTHIUM BOLIVIANUM 'ANGUSTIFOLIUS'
ниво на трудност: лесно
Семейство: Alismataceae
Род: Helanthium
Регион: Централна и Южна Америка
Местоположение: Бразилия
Размери: Височина - 30-40 см.
Темпо на растеж: Бързо


Това растение изобщо не е трудно за гледане , особенно ако добавяте допълнително микроелементи във водата . Силната светлина и въглеродния диоксит също спомагат за бърз растеж, но не са задължителни. За разлика от повечето други от неговия род, този вид не е подходящ за преден план. Това растение е добре да бъде разположено в средата , отстрани или на заден план в  аквариума. То добра алтернатива на по-често използваната Vallisneria използвани на тези позиции.

tomatomov197:
   Ако това е достатъчно за създаване на профил на растение , нога да се включа и аз , и без това харесвам растителни аквариуми и се ровя във всевъзможни сайтове и форуми :)

Виолета:
Това е добра основа за профил. По принцип се стараем да имаме поне 2, а още по-добре 3 снимки. Видео е желателно за рибите, пък ако се намери и за растенията - още по-добре.
Радвам се, че се включваш и ти. :)

Pac:
Мерси, Тома! Само да обясня нещо, което май не си разбрал като идея. Споменах тези ехинодоруси трите, защото имам намерение аз да ги разработвам. Всеки като ще пише за нещо си го заплюва един вид. За да няма дублиране на работа, макар да е сравнително малко вероятно. Не бях ги почнал тези, защото не съм стигнал до това, така че в случая няма проблем. Но общо взето принципа е такъв:
- намисляш за какво ще пишеш и отбелязваш имената на видовете в темата
- като е готово нещо от тях даваш събраната информация
- който от мениджърите мисли да го вкарва в сайта, също отбелязва това си намерение (отново с цел да не се дублира работа)
- появява се съответният профил
Последните две не засягат нас пряко.

tomatomov197:
   Е, при условие , че се прави за няколко минути- няма да е голямо набутване  ;)   Не знам кой от какви профили има нужда , затова може да дадете заявки за някое растение .

Навигация

[0] Индекс на публикациите

[#] Следваща страница

[*] Предишна страница

Преминаване към пълната версия