Рибки > Лабиринтови
съжителство лабиринтови VS цихлиди
Валката:
--- Цитат от: malomir на събота, 29 декември 2018 г., 14:31 ч. ---
Корала няма място в сладководен аквариум. Нито е естстически издържано, нито е полезно да втвърди още водата. Скалариите живеят в много мека вода в натурания си хабитат. СЪжителството със трихогастери е допустимо, но аз не бих го направил. Имат различни изисквания към водата и двата вида са териториални. 200 литра са нищо за толкова риби.
--- Край на цитата ---
Ето, виж, ако не ти се вярва - 200 литра са мнооого вода!!! :drinks:
malomir:
Виж Валка.
Щом някой пита, аз гледам да отговоря в този форум. Дали ще вземеш присърце съветите ми си е твоя работа. Аквариума си е твой.
Само да вмъкна, че 200 литра въобще не са много голям аквариум. В моите представи от гледна точка на опит, 200 литров аквариум е малко под допустимия минимум за безпроблемно отглеждане на каквито и да е риби. В профила на тези риби е описано, че 150 литра е абсолютния минимум за тях. А ти говориш за 10 скаларии в момента и 7 трихогастера, като смяташ да слагаш още 10 скаларии... :)
Стената с кислород с каква цел ще я слагаш?
Валката:
Да ти кажа честно, в 200 литра и ти можеш да станеш риба! Изобщо не е малко пространството! Говоря за скаларии и малки трихотастерчета, наистина ще взема още скаларии и стена за двоен кислород, с два изхода на помпата се получава, празници са, нека се радваме докато можем на любимците си, че току виж гушнали букетчето от пренаселеност в огромен басейн като 200 литра :lol:
Весело посрещане на новата 20019-та и живи, здрави, па каквото стане.
Валката:
Весели празници!!! :giverose: :yahoo: :P :drinks:
malomir:
--- Цитат от: Валката на неделя, 30 декември 2018 г., 05:14 ч. ---
Да ти кажа честно, в 200 литра и ти можеш да станеш риба! Изобщо не е малко пространството!
--- Край на цитата ---
Да ти кажа съм 2 метра и 120 кила. Сори, ама на мен ми е малко. Питаш ме, казах ти.
Весели празници и на теб!
Навигация
Преминаване към пълната версия