Аквариуми > Градинско езерце
Гьолчето
JIX:
Човек като го напече малко слънцето, и почва да прави глупости :D Вчера с баща ми строим на вилата, и се чудим какво да правим...и на майтап му викам, дай да изкопаем една дупка-нещо като езерце... запретнахме ръкави..и днес до обяд го направихме гьолчето...документирах със снимки...
JIX:
ето го и пълно с вода....сега ще трябва малко "зеленина" да добавя ,но нека се постопли малко,също ще трябва ъпгрейт с разни помпички,чучурчета,треволяци...за риби може някви дребаци като гамбузии, живородки за лятото да пусна... няма филтрация за по големи.
Kratun:
Всяка игра почва така,
лекичко и на шега.
Пожелавам ти по-голяма дупка в скоро време. :ok:
JIX:
тя щеше да е по голяма дупката....но баща ми отсече мъдро-Дай да е по малка, че ако стане някъв жабуняк да заравяме по малко :D ....това ще е само за проба- малко аматьорско.......догодина ако всичко е наред -копая големия трап ;)
lerby:
--- Цитат от: JIX на понеделник, 11 март 2013 г., 17:12 ч. ---
тя щеше да е по голяма дупката....но баща ми отсече мъдро-Дай да е по малка, че ако стане някъв жабуняк да заравяме по малко :D ....това ще е само за проба- малко аматьорско.......догодина ако всичко е наред -копая големия трап ;)
--- Край на цитата ---
Абе проба, проба и накрая язовир. Точно така се почва, като с аквариумите. Дай най много 2-3 кубика, че после ги докараш до 20,30 и ..... . Винаги малее! Успех в начинанието.
Навигация
Преминаване към пълната версия