Рибки > Лабиринтови

съжителство на бети с други риби?

<< < (2/4) > >>

Delphine:
Хубава тема! Дано повече знаещи хора дадат мнения.... Аз съм начинаеща, имам само една мъжка бета, но сега замислям един малък 40л аквариум и се чудя какво мога да сложа вътре освен дългоопашатия чаровник :)

phalenopsis:
Да попитам тук-може ли да пусна двойка бети в общ аквариум 80 литра, с колизи, трихогастер, меланотения прекокс и САЕ? Някой ще бие ли някого? Също темепратурата в аквариума е 24 градуса, това ще бъде ли прекалено студено за бетата? Нямам нагрвател и темепратурата е като в стаята, а там има климатик и се поддържа на такива градуси.

kardinal:
Има голяма вероятност бетите и особено мъжката да останат без перки (плавници).
По добре си гледай мъжката отделно.Женска бета не ти трябва ,ако не смяташ да ги развъждаш,но там нещата са по особени.

Vall:
Здравейте за да не отварям нова тема бих искала няколко мнения за съжителството с бетите ми. Аз имам мъжка и женска отглеждам ги с ненки, розово данио, синьо рамирези, червеноноси тетри, хелери и една сребърна акула която скора мисля да махам. Аквариума ми е 130 литра има растения и направени саморъчно пещери, температурата е 26-27 градуса ;). Та въпроса ми е мога ли да прибавя още бети, притесняваме тяхната вътревидова агресия. Някъде пише че в такива големи аквариуми няма проблем да се гледат по 2-3 мъжки и сътветно по 5-6 женски. А според вас? :)

Vall:
Ето го и аквариума. И бетата ми

Навигация

[0] Индекс на публикациите

[#] Следваща страница

[*] Предишна страница

Преминаване към пълната версия