Борса > Магазини

"Аквариуми и терариуми"ЕООД - проектиране и изработка

<< < (2/3) > >>

tonino:
------

Rama:
Реализирането на този проект е забележително. Морските акваристи отдавна си мечтаят за подобен магазин, дори имаше тема преди около две години, в която бяха качени фотоси от подобен в САЩ. Бяхме порицани (търговците), че такъв тук сме неспособни да създадем. Опитах се да обясня, че някой може би ще създаде, но ще си пазаруват ли от него или ще ходят да се възхищават и да цъкат с език. В момента в София има няколко магазина с по няколко тона морска вода и очевидно няма наплив от клиенти. Инвеститора може да се надява, че при него ще е по друг начин, знае ли човек?! Преди години, когато отворихме Аквасвят, се твърдеше, че сме първия магазин у нас, само за акваристика (от хора, пътуващи из цялата страна).
Мога само да поздравя създателите за ентусиазма. Надявам се техният опит да популяризира още морската акваристика у нас :ok:.

malomir:
Браво Тони.  С удоволствие ще посетя този океан насред Шумен. :-)
Поздрави!

aquaworld:

--- Цитат от: malomir на петък, 26 април 2013 г., 00:38 ч. ---
Браво Тони.  С удоволствие ще посетя този океан насред Шумен. :-)
Поздрави!

--- Край на цитата ---


Цецко, магазина ще е в София и това го знае всяко хлапе. :grin:
Така че ще трябва да ни гостуваш...

tonino:

В нашата дейност, непрекъснато се стремим да предлагаме продукти и услуги, които да разширяват възможностите за избор пред нашите клиенти. Тъй като морското хоби за нас е нещо повече от страст, като официални вносители на Easy reefs за България се надяваме да добавим още няколко "бонус точки", с които родните любители успешно да преминат на "по-горно ниво". Не само да имат процъфтяващи морски аквариуми и здрави обитатели, но да мечтаят... да правят планове... да опитват и най-вече да постигат успехи в развъждането на някои от тях...
В  блогът посветен на морската акваристика може да се запознаете с фирмата и всички продукти с марката Easy reefs.   

Навигация

[0] Индекс на публикациите

[#] Следваща страница

[*] Предишна страница

Преминаване към пълната версия