Борса > Магазини
магазин aquarium.bg
dinodino:
И аз да споделя моят трагичен опит с пазаруването от онлайн магазина aquarium.bg.
Направих поръчка #74452 на 26.09, /като видях, че имат много налични/, но след три дена ми се обадиха, че до две седмици ще ми дойде поръчката.
Сага гледам дата на изпращане от онлайн магазина 22.10.2021г. /Разбира се звънях след двете седмици многократно/
Следваща и последна за мен поръчка от там #76104 направена на 24.10 и изпратена на 29.10.
Поръчката беше сгрешена ....забелязах че има неща, които не бях поръчвал, и липсваше гаранционни карти на помпата.
Обадих се и ме увериха че пращат по пощата, колкото до допълнителните неща преглътнах и платих.
На мейла бяха изпратили друга/сгрешена/ гаранционна карта...защо ли не се учудих...
За мое учудване, термометъра който бях поръчал липсваше тръбичката за отчитане на температурата.
Веднага се оплаках на дадения имейл./има 24 часов срок за оплакане/.....Никаква реакция .
Оплаках се на сайта им...има даден контакт за връзка. Никаква реакция.
Написах писмо и до офиса им.....Никаква реакция.
Почнах да звъня..вероятно проверяват кой звъни и...отказват да се обадят...
Просто исках да ги помоля да ми сменят термометъра с работещ, защото този е НАПЪЛНО безполезен.
Така, че преди да поръчате от там/наистина цените им са "измамно" ниски....помислете.
/За всичко написано си пазя пощата и имам снимка от телефона за зъненето и не отговарянето. Нямам снимка на писмото им през сайта/
dennis:
Като човек, който пазарува от там над 7 години смея да твърдя, че това трябва да е някакъв единичен и случаен случай. Лично аз никога не съм имал проблем с нещо купено или поръчано от тях било то рибки или оборудване и за мен е загадка какво може да е предизвикало всички тези обърквания. Надявам се всичко да се оправи.
dinodino:
здравейте,
Да, на човек наистина при такива продавачи само надеждата му остава...но си има закон за защита на потребителя....
написъл съм номера на поръчката, мога да публикувам и снимка от поръчката и доставката...
хм..до термометъра...който само наименованието му е термометър, а е изключително неизползваема вещ, след като не може да измерва температурата...
мога да публикувам видео /което им изпратих/ за да се види, че не показва нищо.
Да, КОРЕКТНИТЕ продавачи, щяха да напишат,.. елате ще Ви го подменим с работещ......но не мисля, че тези са такива /не искам дори името им да споменавам/ след като не отговарят на трита изпратени имейла и тел. номер.... Вероятно отговарят, когато трябва да Ви преберат парите.....
malomir:
Това е много неприятно наистина. Дано реагират положително хората от този магазин.
Daniel:
Почти цялата ми техника е от там и да ви кажа съм доволен от обслужването, както от магазнина им в Люлин така и от сайта им. И при мен се е случвало да има проблем с едно осветително тяло закупено онлайн, отидох в магазина с гаранцията и за 5 минути проблема беше решен. Да не кажа че отначало с един външен филтър ги тормозех известно време и три пъти ми го сменяха докато избера правилния модел. За момента бих им дал 5 звезди ако имаше как.
А теб бих посъветвал да вземеш проблемната поръчка и с касовата бележка или фактурата и в някой магазин да ти го сменят.
Навигация
Преминаване към пълната версия