Борса > Магазини
магазин aquarium.bg
asito:
Много съм пазарил от там,не съм имал проблеми.Един път исках да върна една въздушна помпа,че много ми бръмчеше(тествах я веднага като пристигна),веднага стана работата-пратих я обратно,дадох банкова сметка и след няколко дена парите бяха преведени.
dinodino:
Много добре, че ги защитавате, но фактите са различни.....защото истината е една.
може да проверите /вероятно сте от сайта им/
поръчката ми е номер 76104
получил съм я на 29.10.2021г.
изложил съм рекламация с емейл на 29.10. 12:18ч до sales@aquarium.bg
- относно липса на гаранционна карта, погрешно изпратени и заплатени от мен неща
изложил съм рекламация с емейл пт, 29.10.2021 г. в 12:22 ч.до sales@aquarium.bg
-относно липса на гаранционна карта, погрешно изпратени и заплатени от мен неща
изложил съм рекламация с емейл сб, 30.10, 7:57 ч.до sales@aquarium.bg
- относно липса на гаранционна карта, погрешно изпратени и неработещ термометър
изложил съм рекламация с емейл пн, 1.11, 15:29 ч .до <office@aquarium.bg>
- относно неработещ термометър , погрешно изпратени и заплатени от мен неща
изложил съм рекламация на полето "връзка с нас" в понеделник 1.11.2021г.
- относно неработещ термометър , погрешно изпратени и заплатени от мен неща
позвъняванията ми са от понеделник 1.11.2021г
------------------
нали се сещате, че ИЗМАМНИЦИТЕ преставата да пишат и да отговарят на емейлите!
Има закони в Република България ...Закон за защита на потребителя, за хората които продават некачествени стоки
dennis:
Мислиш, че трима души, които ги защитават поотделно и са в различни градове работят за тях? Най-близкото ми нещо до тях е картата ми за отстъпка. По-скоро е подозрително, че единствените ти мнения са тук и насочени срещу веригата. Аз иложих моето мнение- служителите винаги са били приятелски настроени и в същото време професоналисти. Техника съм взимал и връщал без никакви проблеми, но както е казал колегата по-горе винаги на място с бележка. Не омаловажавам случилото се-не е правилно и изключително неприятно. Подтиквам те да пишеш на всички комисии, на които е нужно, за да се реши проблема, но пробвай някой ден да отидеш до техен магазин и вървам, че всичко ще си дойде на мястото.
a_andreew:
Здравейте, аз също ползвам услугите на аквариум.бг, но нещо нещата не са много наред. Покупките ми от там са доста от самото откриване в гр. София , като техника и риби. Възможно е да имат проблеми , като всички останали фирми и не ми е целта да ги очерням.
dinodino:
Грешиш "dennis" не само ми са тук мненията но и до комисията за защита на потребителя.
Не искам да коментирам броя на профилите....за мен е важна истината..аз прилагам ФАКТИ като номер на поръчка, дата,
емейли....това е проверимо, дори и термометъра, който е от стъкло и нали разбираш няма как да разтопя стъклото и да му
извадя тръбичкат за отчитане.....това са моите доказателства ...представи твоите, че това не отговаря на ИСТИНАТА.
Това е форум за мнения на магазини...това е моето мнение за тях.
Добре, че ги има защото нали не си мислиш, че аз не мога да ида в друг магазин и да си купя термометър....
това тук информира останалите за магазина...АЗ няма да купя нищо повече от тях, (това никого не го интерисува)
и не пиша за това, а затова за тези които ще направят покупки от магазина да прочетат мнението ми за тях.
(Естествено тези от магазина няма как да се примерят и не могат да оборят истината подплатена с доказателства)
Навигация
Преминаване към пълната версия