СЪБОТНИЯТ ПАЗАР
Това е мястото, на което всички ние се събираме и подхранваме своето общо хоби - акваристиката!
Хубаво или лошо, красиво или грозно, това е единственото място в София, на което се събират толкова много от нас накуп.
Искам да покажа местата, на които лично аз се спирам, хората от които си пазарувам, които ми дадоха старта в началото и които продължават да ми помагат винаги, когато имам нужда.
Ето го самия пазар:
Евгени Младенов, човекът, който продава неоните, както и други красиви рибки и растения (сергия 58):

Васко Гогов, killiman, който както винаги има много клиенти (сергия 55):
Райко, един от двамата братя от Благоевград (човекът вдясно, сергия 49):

Най-левият човек е
Венец - собственикът на онзи, леко миризливия зоомагазин на пазара и председател на дружество "Акваристика".
По тази пътека се стига до две други важни сергии...

Първата е на
Николай Донов (Big_gonzo), който е дистрибуторът за БГ на Dajana Pet и вносител на качествени растения (сергия 10):

Втората е на
Петко от Пловдив, вносител на AquaEl и на много качествените продукти на фирмата JBL (сергия 12):

Някъде към 11:30 хората се разотиват но настроението е на висота:

Добре, че форумът има и представителки като Tsvety, че иначе всичките снимки щяха да са прекалено скучни:

И докато ние се забавлявахме, някой съфорумници-търговци приготвяха рибената чорба от непродадената стока:

А някои доайени като чичо
Мишо се забавляват на пазара вече цели 30 години!

И накрая... Какво е пазарът без кръчма "Чорбаджийницата"!
Някои не знаят къде се намира и по-добре! Понякога става твърде шумно и забавно!

Очакваме всички ентусиасти на Съботния пазар, всяка събота от 8:00 до 12:30 часа!
(След това сме на почерпка

)