Борса > Магазини

Съботният пазар в снимки

<< < (45/45)

Емануела:
Аз може да се отбия да разгледам.Пазара си го има от години и нема зима нема лето се си е там за съботата:ДДД :drinks:

HristoNN:
Здравейте.
Миналата събота неуспях да отида до пазара, поради лични причини. Тази събота вече е сигурно. Само заради него ще дойда до София. Само да попитам за да не объркам нещата. Пазара още ли е до Подуяне на Евлоги и Христо Георгиеви?
Благодаря предварително.

HristoNN:
Здравейте.
Най сетне успях да посетя пазара. Взех си някои хубави риби. По нататъка пак ще го посетя. Есента дали има повече продавачи, когато не са такива жеги?

dennis:
ttp://www.bta.bg/bg/c/BO/id/2556723
"София, 18 януари /София Господинова, БТА/
На проведеното днес заседание на Общинския експертен съвет по устройство на територията бе приет подробния устройствен план за изграждане на нова детска градина в район "Оборище", съобщиха от Направлението "Архитектура и градоустройство" към Столичната община.Проектът е за изменение на плана за регулация и застрояване на терена, представляващ част от квартал "129б", местност "Подуяне - център" по плана на София. Това е мястото на т.нар. животински пазар, разположен близо до бул."Евлоги и Христо Георгиеви" и бул."Данаил Николаев". Проектът е изработен по възлагане на главния архитект в изпълнение на Програмата на кмета на Столична община Йорданка Фандъкова за изграждане на детски градини. В имота, който е с площ от почти пет дка, е предвидена сграда на три етажа, в която ще се разположат помещения за на 200 деца."

Тази новина излезе вчера :dontknow: . Не става ясно цялата територия на пазара ли ще бъде превърната в детска градина, но вероятно да. Ако е така - жалко, дано се намери ново и удобно местенце където да се премести всичко.

Навигация

[0] Индекс на публикациите

[*] Предишна страница

Преминаване към пълната версия