Борса > Магазини
Поредното ми творение
Pecata:
Започнат в края на 2008г. най после реализирах поредния аквариум.Външни размери,дължина 2.2м,височина 80см с осветлението,широчина 40см в краищата и 85 см. по средата.Двулицев ,обем около 850 л.Местонахождение ,частен дом.
Аранжирането е на Ники/магазин Итън/тип холандец с 200 червени неона и шест дискуса,за сега
malomir:
Ехаааа браво Пеца.Аквариума е жесток като изпълнение.Осветление и филтрация-малко повече подробности?
nipresi:
Всичко се вписва с обстановката:врати,столове....И аз бих помолил за малко повече снимки(филтрация,осветление...и това извито предно стъкло...)Харесва ми,даже много ми харесва(не,че и моят SUNSUN не е с такова стъкло де... :D)Абе Пеца(дано не се обиждаш,че те наричам така ;),отдавна чета Peca Maker,че даже съм и регистриран в сайта ти),правиш перфектни аквариуми :bow:!
Виолета:
Уау! Поздравления, Пеца, завиждаме на собственика!
Pecata:
Ако разреши собственика на къщенцето ще има още доста снимки,но трябва да се снима вечер,за да ги няма отблясъците на предното стъкло.Иначе всички мебели са в бяло със светло зелена кожа и златни орнаменти по краищата.Любопитното е,че на мястото на аквариума по проект е трябвало да има роял.Изглежда сме били сладкодумно убедителни.
Осветлението се състои от 8 бр. 30 ватови Т8 и 4бр.18в Т8.Напълно достатъчно е за тези растения,които са засадени.Има система за СО2 с два смесителя на Ферпласт.За доброто им развитие сигурно помага добрата Витошка вода.
При изработката на този аквариум малко ме забави проектирането на капаците с осветителните тела,но мисля,че съм се справил добре.
Навигация
Преминаване към пълната версия