Добавих още няколко растения. Има и надводно гледани , за това пускам и малко цо2 -преди време стартирах с надоводно гледани растения и три дена след като напълних всичко измря-мисля , че в надводната форма е по-добре от рано да се почне с цо2.

Корени, честно казано, аз хич не си падам и не съм имал никога, не съм и запознат с обработка и т.н. , а хубави камъни не мога да си намеря-поне тези, които аз искам , макар че знам, че ги има из България, така и никъде не срещнах

, но имам едни от едно време, които слагам-не са точно, което най ми се ще, ама са компромисен вариант:

Хах, а този анубиас , два дни в мене и цъфна

))

Риби все повече и повече не ми се гледат и се усещам, че твърде възможно е да приключа с аквариумите (този ще е последния май май ) и да премина изцяло на надводни растения. Започна в пъти повече да ми харесва.
Имам два въпроса за рибите:
1. Hemigrammus bleheri в справочника я дават като трудна риба, искам да попитам някой , който я е гледал в какво се изразява трудността?
2. Какъв охлюв-искам някой, който да прилича на дребен обикновен градински охлюв , но да не е планорбис (макар, че ако не намеря, може да рискувам с един два)