Здравейте.
Да изтупам малко праха и да споделя какво се случва при мен.
Както знаете имам два аквариума, исках да ги разкарам, но пазара явно е в стегнация, а и на фона на намаленията напоследък явно не ми е на далавера стоката.
Та оставам си с двата акви, а и покрай намаленията които споменах, си направих доста покупки, за 1ви път от години..
Единият аквариум, който е почти гол в момента, обмислям да ми стане high tech. Поръчал съм канистръ Eheim 2213, амазония aqua soil. Снабдих се с 2 предфилтъра и скимер на Eheim. В момента оглеждам китайски led тела. Имам си и Со2 система.
Абе с две думи, техниката е ОК.
Но куцам от към муза, не мога да реша точно какво ще правя, а и аквите не са големи. Пускам в търсачката "60 cm aquarium scape" но все нищо не ми стопля душата или пък това, което харасевам не се връзва с обема ми.
Ако някой знае друга ключова дума, линк и т.н., ще се радвам а сподели.
Ще бъде растителен, с дребни пасажни рибки, ще има полянка. Ако намеря подходящ корен, имам и няколко скални къса, ще мога да закача микрозориумите. Имам си крипотокирини, ще бъдат на заден план. Нещо диагонално, както ме посъветва Adam. Нещо скалисто искам да стане, корена може и да не се върже в картинката.
Та такива неща от мен..