Рибки > Африка

Оранжев и Жълт Цихлид

(1/3) > >>

zozo0o1991:
Какви Цихлиди имам не знам  бебета са все още около.. 4 5 сантиметра са... надявам се да са добре в аквариума със гупите тетра неоните платите бетата анциструса коридорас панда и Колиза лалия хаха имам около 30 риби на брой във 140 литра аквариум ... нещо повече за този вид цихлид няма да е излишно да знам....

petarstefanov84:
не знам какви са ти цихлидите,но те се гледат сами по повечко на брой,за да им се разпределя агресията в аквариуми с много камъни и ситен пясък,аквариумите трябва да са от 200 литра нагоре и не се гледат с гупи тетри,неони и бети,речни цихлиди джуджета може,но тези не,цихлидарите ще ти кажат какъв вид са точно

zozo0o1991:
Ясно .. амии аз просто отидох в магазина видях ги харесаха ми не знаех дори какви са докато не дойдох тук в вкъщи и се разрових ... хах  жената там ми каза че са бебета и биха живяли добре все пак с видовете които имам освен бебета ако имам може би ще ги изяждат....  питах е агресивни ли са ... тя ми каза не мога да ти кажа нищо.... и да и не ... хаха един вид зависи от самите риби надявам се да се чувстват ок с тези всички 28 риби които имам хаха аквариума ми не е малък смисъл дълъг е 100 санта на 45 висок на 37 широк... за сега ги гледам тук са от .... 3 часа няма проблеми хвърчат доволни следват някой рибки  заиграват се смисъл личи си че се заиграват с следене и после сами си плуват....  даже май се плашат от бетата жълтата не дава да е доближават

zozo0o1991:
попаднах на нещо много успокоително за моите рибки... Когато вашите рибки са добре нахранени, вие можете да контролирате и манипулирате агресията им. Ето защо ги храня по 3-4 пъти дневно. Можета да ги храните и по-рядко, но с малко по-голямо количество храна на всяко хранене – това няма да им навреди, но ще ги направи по-агресивни. Агресията подлежи на контрол и чрез “пренаселване”, т. е. отглеждане в един и същи аквариум на много риби – по този начин нито една рибка няма да е обект на постоянно преследване и винаги ще може да се скрие в “тъплата”. Все пак ако ще правите това, първо се уверете, че филтърът ви ще може да си свърши работата и да осигури нормални условия на живот за толкова много риби.

geshi:
Едното е лабидохромис (жълтото), а другото метраклима май ред ред, хаха.
Добре им е хаха, ще убият всички други за нула време и ще им стане още по-добре.
Поздрави хаха.

Навигация

[0] Индекс на публикациите

[#] Следваща страница

Преминаване към пълната версия