Рибки > Африка

Оранжев и Жълт Цихлид

<< < (2/3) > >>

zozo0o1991:
хах ееее ще ме накараш сега да ги върна..... ама ако е така наистина ... няма да ги държа... или ще ги хвърля ... или ако може ще ги върна ... за 2 риби да умрат другите 28 30....

petarstefanov84:
Недей да хвърляш тези рибки ами намери на някой цихлидар да ги дадеш,и по-добре първо се рови в нета за профила на някоя риба като ти хареса и след това я купувай,не обратното,и на мен ми харесват много тези рибки ама не ги гледам,защото не са подходящи за моя аквариум и моите рибки:)

zozo0o1991:
Трудна задача ми даваш.. аз съм в Финландия те финците ги е страх да взимат неща от непознати хахахаха а и къде да търся акваристи... те ще ми ги вземе жената ще е излъжа че ми са изяли 5 риби ...ииии така ще си взема друго за 24 евро хах

geshi:
Търси им дом, може да не е веднага, но ще имаш проблеми. Върни ги в магазина или ги подари, не ги хвърляй това са живи същества, а не някакъв боклук.
Не са виновни рибите, че ти си направил глупост да ги вземеш без преди това да прочетеш.

zozo0o1991:
единствено което мога да направя е да .... го сложа в стария ми аквариум 40 литра до кога ще издържат 1 година.. после ще станат колкото аквариума хах

Навигация

[0] Индекс на публикациите

[#] Следваща страница

[*] Предишна страница

Преминаване към пълната версия