Благодаря колега за офертата но съм пълен с шкафове понеже имах и терариуми ,но сега имам хлапе и се бием с жената за тях та.. за сега само аква търся без шкаф ! А относно това колко мога да си позволя като големина мога максимум 100/50/50 толкова ми е дупката в секцията под тв-то тва май прави 250 л...но не знам дало секцията ще удържи 300 + кг
иначе звучи чудесно но незнам дали съм готов финансово за такава инвестиция че гледам външните филтри с дебит над 1500л /ч почват от 700 лв а и друго.. някак си да хвърлям 80 л вода седмично ,не знам дали го желая
поправете ме ако греша ..п.с. мога и да кача снимка на мястото което съм предвидил за алвата .. секцията е от 15мм май ПДЧ досега е издържала на 90 /моите/+ 90 на аквата ама 300.. незнам кажете вие
другото е осветлението по съвет на мой познат гледам лед лампи чихирос а за 100/50 ще ми трябват поне 2х40 с по 5000lm бюджетът ми беше замислен около 600. С 250 л май доста ще го попрехвърля.. ако някой не го мързи може да цъкне някоя примерна конфигурация. Сори за дългия пост много питанки имам