Аквариуми > Биотопи и биотопни аквариуми

Географски аквариум - Южна Америка

<< < (2/3) > >>

asito:

--- Цитат от: malomir на понеделник, 16 ноември 2020 г., 21:35 ч. ---
Аси анубиасите са от Африка.
Иначе справки тук:

Растения: http://www.aquaportal.bg/Plants/index.php
Риби:       http://www.aquaportal.bg/Fish/index.php

--- Край на цитата ---


Аууу,объркал съм се.Ама тъй е като наблягам на рибите,а не на растенията  :D
Благодаря за поправката.

asito:
Относно техниката-аз лично компромис с нагревател не съм и не бих направил.Купи си немски -джбл или италиански ферпласт.Аз лично досега съм нямал проблеми с джбл и ферпласт за 10г.Един ехайм не можеше да вдигне повече от 30гр,друг ехайм пък спря да бачка(после незнайно как тръгна,но го подарих).Акваел също имах и той спря да работи след три години.
За тея вътрешни филтри-не са нещо особено.Ще въртят водата,ще пречистват механично,но нямат много място за биомедия.По добре си вземи вътрешен филтър джбл или блумодулар на ферпласт.На сиче също са хубави.На ехайм, биопауър моделите са хубави,но бързо се задръстват.Но е въпрос на бюджет.Ако не е много бюджета-взимай китачето.

Icaka:
Може ли да ми препоръчате някой сайт, от който да си избера техниката. Аз знам само този https://aquarium.bg/. Бюджетът ми не е голям около 70 80 лв. за нагревател и филтър

asito:
http://www.zooland-varna.com/
http://www.aqualine.bg/
https://zoomagazin.bg/?gclid=CjwKCAiA7939BRBMEiwA-hX5J3DwCaih-bxgAXcLP33pAQqxa9vmeJp9QVt5__uleHgNriQcWDVlhxoCeSkQAvD_BwE
https://www.zoo-paradise.com/shop/index.php

asito:
Ако искаш мога да ти подаря нагревател ferplast 300 вата.Много точно работи,няма щепсъл обаче,защото е от оригиналния сет аквариум и шкаф,но за 1-2лв може да си купиш.И аз съм от Варна.И с парите от бюджета да си купиш само филтър.Тела ми е 0898206900,ако решиш се обади.

Навигация

[0] Индекс на публикациите

[#] Следваща страница

[*] Предишна страница

Преминаване към пълната версия