Рибки > Аквариумни рибки - общ раздел

Въпрос от начинаещи за хранене!

<< < (2/4) > >>

avo:
Благодаря за отговорите! температурата е около 26-7 градуса, храна пуснахме няколко люспички докато разберем, че не искат да ядат, дано да не е фатално. Тея сомчета които имаме/петнист анциструс/ очаква ли се да се разхождат по дъното или щее си стоят само на корена? И все толкова много боклук ли ще правят? :)

Stas:
Температурата е добре. А водата бистра ли е или има леко мътилка?

Сомовете ги остави на мира - те си знаят какво да правят.

Виолета:
Анциструсите ще ходят навсякъде, ще се лепят по стъклото, по листата на растенията, по дъното. Не знам какъв боклук правят... не разбрах.
Рано е да се тревожите за това, че не искат да ядат рибите, моите трихогастери се криеха 2 седмици из растенията и похапваха като крадци. Сега вече не се страхуват и са първи на манджата. Аз малко се притеснявам за препаратите, които се слагат в аквариума за бърз старт. Предпочитам процесите да се развият естествено и да се изчака с пускането на риби.
Забравих да кажа - добре дошли! :)

Stas:
Препаратите като нитривек не могат да навредят. Нормалния старт без препарати е около месец. С препарати е 7-10 дни. Всеки си избира начина.

Boby_:

--- Цитат от: Stas на неделя, 25 октомври 2009 г., 00:35 ч. ---
Препаратите като нитривек не могат да навредят. Нормалния старт без препарати е около месец. С препарати е 7-10 дни. Всеки си избира начина.

--- Край на цитата ---


По-скоро е като хремата - без препарати цял месец, с тях - само 30 дни. :)

Навигация

[0] Индекс на публикациите

[#] Следваща страница

[*] Предишна страница

Преминаване към пълната версия