Рибки > Скаларии и алтуми
Манакапурчетата ми хвърлиха хайвер
Divane:
Такааамм..вкарах се приключение и аз! :grin: Имам двойка от петте манакапуровци,които за втори път хвърлят.Първият път някой им изяде хайвера,защото не съобразих да оставя лампа през ноща,но този път поправих грешката. Говорих с Райко и той каза да преместя хайвера в малко аквариумче,но тъй като в момента правя див ремонт на банята,се замотах и не го сторих. Днес гледам родителите старателно отлепиха хайвера под листото и го преместиха върху него,а като се загледах по-внимателно какво да видя - мърдат опашленца вече. И тук е моето питане - късно ли е вече да местя малките хайверо-рибета? Ако ги оставя в общия аквариум и вземат,че проплуват - дали ще оцелее нещо,при положение,че в аквариума има и дискуси,и родостомуси,и ботии,и САЕта..? Родителите за сега пазят терена и се грижат за поколението.
:crazy: :hmm: :crazy:
aquaworld:
Ха, честито !!! :clapping:
Все още не е късно. Извади хайверо-рибетата с вода от аквариума в по-малкия съд, който да е добре аериран, поддържай същата температура като в големия и ако не си заложила артемия за люпене - залагай !
Успех :up:
П.П. После ще продаваме Манакапурчета май . :grin:
Divane:
а няма ли готова излюпена артемия,че нещо тази процедура ... :hmm:
aquaworld:
Е, хайде, ако много настояваш, Марио ще ти излюпи малко :ok:
Само кажи и след 48 ч. ще е готова ;)
RAKIM:
Divane браво,поздравявам те ;)
Навигация
Преминаване към пълната версия