Рибки > Скаларии и алтуми

Манакапурчетата ми хвърлиха хайвер

<< < (2/13) > >>

Divane:
Доколкото прочетох, тази артемия трябва да се даде някъде към 5-ия ден,когато проплуват?
Марио ще зарадва много девствената ми откъм развъждане душица ако излюпи тез гадинки и обясни кога и по колко се дава  :-[

Иначе с много зор ги преместих. Изсипаха се от листото обаче и сега една част са на дъното на малкото аквариумче,а друга - в една пластмасова дълбока съдинка,с която ги пренасях и която също набухах в аквариумчето :crazy: :crazy: :crazy:

Раким,мерси! :grin: Ама е голям зор,да знаеш! :crazy:

aquaworld:

--- Цитат от: Divane на сряда, 12 май 2010 г., 19:42 ч. ---
Доколкото прочетох, тази артемия трябва да се даде някъде към 5-ия ден,когато проплуват?
Марио ще зарадва много девствената ми откъм развъждане душица ако излюпи тез гадинки и обясни кога и по колко се дава  :-[

Иначе с много зор ги преместих. Изсипаха се от листото обаче и сега една част са на дъното на малкото аквариумче,а друга - в една пластмасова дълбока съдинка,с която ги пренасях и която също набухах в аквариумчето :crazy: :crazy: :crazy:

--- Край на цитата ---

Ама нямаш никакъв проблем  :highfive:

yanki1:

БРАВО, Divaneto... е това се казва яка новина!  :clapping:

Понеже темата има и поздравителен характер, надявам се да нямаш нищо против да напиша нещо... :drinks:

И аз така, както Rakim,  искам сърдечно да те поздравя за постигнатият успех!!!  :up: (с друго не мога да помогна, освен насърчаване и яко стискане на всякакви видове палци и то до посиняване..  :crazy: )
На мен все още не ми се е случвало да съм пряк свидетел или косвен родител (незнам кое е по-правилното в този случай) :) на такова радостно рибешко събитие и нямам никакъв опит в тази насоченост.  :-[

Успех с новородените! ...и да знаеш,че с МНОООГО  голям интерес ще следя развоят на събитието. :grin:

Kratun:
Все на диванетата ще се случи първом, хм! :tease1:

DanyGod:
 :clapping:
Стискам палци

... и може да ни покажеш някоя и друга снимчица  :crazy:

Навигация

[0] Индекс на публикациите

[#] Следваща страница

[*] Предишна страница

Преминаване към пълната версия