Рибки > Скаларии и алтуми
Манакапурчетата ми хвърлиха хайвер
Divane:
Доколкото прочетох, тази артемия трябва да се даде някъде към 5-ия ден,когато проплуват?
Марио ще зарадва много девствената ми откъм развъждане душица ако излюпи тез гадинки и обясни кога и по колко се дава :-[
Иначе с много зор ги преместих. Изсипаха се от листото обаче и сега една част са на дъното на малкото аквариумче,а друга - в една пластмасова дълбока съдинка,с която ги пренасях и която също набухах в аквариумчето :crazy: :crazy: :crazy:
Раким,мерси! :grin: Ама е голям зор,да знаеш! :crazy:
aquaworld:
--- Цитат от: Divane на сряда, 12 май 2010 г., 19:42 ч. ---
Доколкото прочетох, тази артемия трябва да се даде някъде към 5-ия ден,когато проплуват?
Марио ще зарадва много девствената ми откъм развъждане душица ако излюпи тез гадинки и обясни кога и по колко се дава :-[
Иначе с много зор ги преместих. Изсипаха се от листото обаче и сега една част са на дъното на малкото аквариумче,а друга - в една пластмасова дълбока съдинка,с която ги пренасях и която също набухах в аквариумчето :crazy: :crazy: :crazy:
--- Край на цитата ---
Ама нямаш никакъв проблем :highfive:
yanki1:
БРАВО, Divaneto... е това се казва яка новина! :clapping:
Понеже темата има и поздравителен характер, надявам се да нямаш нищо против да напиша нещо... :drinks:
И аз така, както Rakim, искам сърдечно да те поздравя за постигнатият успех!!! :up: (с друго не мога да помогна, освен насърчаване и яко стискане на всякакви видове палци и то до посиняване.. :crazy: )
На мен все още не ми се е случвало да съм пряк свидетел или косвен родител (незнам кое е по-правилното в този случай) :) на такова радостно рибешко събитие и нямам никакъв опит в тази насоченост. :-[
Успех с новородените! ...и да знаеш,че с МНОООГО голям интерес ще следя развоят на събитието. :grin:
Kratun:
Все на диванетата ще се случи първом, хм! :tease1:
DanyGod:
:clapping:
Стискам палци
... и може да ни покажеш някоя и друга снимчица :crazy:
Навигация
Преминаване към пълната версия