Рибки > Скаларии и алтуми

Поредните хибриди - неонови скаларии

<< < (3/3)

Ilianidis:
Според мен това е албино форма облъчена с ув лампа.Личи си синеещата околна среда.

RAKIM:
И самата форма на скалариите не е от обикновенните,прилича на манакапуру или алтум.

Rama:
Мислех си, че при Chanda ranga са постигнали върха на кича ( които всъщност са едни доста симпатични стъклени рибки ), но с това Скаларе доказват, че имало на къде още ! ??? Най - вероятно са ГМО, подобно на розовото Данио и ефекта при тях за съжаление е доживотен. Най - известния хибрид, който има странна популярност за мен - рибата, известна като Папагал :crazy: се оказва доста харесвана риба и смятам, че и за този " подобрен " вид ще има привърженици. След фосфоресциращи скаларии можем да очакваме нещо ново, например Съблезъби Астронотуси, Хипо - тигрови Пиранчета, а защо не и рогати Неончета.... :scare2:
Опаааааа, спирам, че взех много да им подсказавам. :fool:

Gilgalath:
Не трябва да сме толкова скептични - замисли се Гилгалат бавно взирайки се в неоновите подобия на риби - може би трябва да се погледнат и рецензиите дадени от хората .................... Той се задълбочи още секунда, две в жестоката картинка и внезапно налудничеви пламъчета пробягнаха през така празния му поглед погълнат от безумицата озарила екрана. Точно тук възникна въпроса - Радиоактивни оттечки или ракови заболявания забелязват ли се при потребителите на подобен продукт?

Илко Димитров:
GMO и изобщо не е яко , като протох заглавието на темата очаквах да видя нещо като цвета на обикновения неон не като на медуза

Навигация

[0] Индекс на публикациите

[*] Предишна страница

Преминаване към пълната версия