Рибки > Аквариумни рибки - общ раздел
Воален астронотус
Boby_:
Има и по-екстремни случаи из мрежата:
Откровено отблъскващо ми действат лично на мен тези риби.
panchopan:
Правите си едно търсене на картинки при чичо Гугъл за "long fin oscar" и се радвате на воля.
Красота!
С нетърпение чакам малайзииците да ги украсят с цветовете oscar crowntail - на вид са го докарали.
kraltchev:
"Въх! Уби ма!"
--Николай
adam:
Колеги, всички сте така да се каже експерти в акваристиката, но изявления от типа (.....Ама астронотусите, тия дебели тлъсти прасета...., ......Откровено отблъскващо ми действат лично на мен тези риби.......) честно казано лично мен ме ядосват, естествено защото съм любител на астронотусите. Аз също не харесвам един или друг вид риба, но това не ми дава основание да сипя негативи към тях. Мисля, че сте съгласни с мен, че в акваристиката също има неписани правила.
Kratun:
--- Цитат от: adam на неделя, 26 април 2009 г., 22:51 ч. ---
Колеги, всички сте така да се каже експерти в акваристиката, но изявления от типа (.....Ама астронотусите, тия дебели тлъсти прасета...., ......Откровено отблъскващо ми действат лично на мен тези риби.......) честно казано лично мен ме ядосват, естествено защото съм любител на астронотусите. Аз също не харесвам един или друг вид риба, но това не ми дава основание да сипя негативи към тях. Мисля, че сте съгласни с мен, че в акваристиката също има неписани правила.
--- Край на цитата ---
Тук, в този форум, търсим вариант за взаимно разбиране по всички въпроси. Иска ни се, никой да не обижда никого по повод риби, растения, аквариуми и пр. Никакъв компромис не допускаме само по повод писането на български (е, добре де - малки компромиси допускаме). Аз съм си поставил условие - персонална нападка, от който и да е, към когото и да е - изчезва моментално.
Adam, ако мислиш, че си бил засегнат, моля те да ме информираш персонално!
Навигация
Преминаване към пълната версия