Аквариуми > Биотопи и биотопни аквариуми

Предложение за аква туризъм

(1/2) > >>

farchashtiq:
Здравейте,

Иска ми се след тази карантина да направя една екскурзия, с която да посетя екзотично място. Бихте ли ми препоръчали такова, където може да се посетят ферми за декоративни риби или да разгледам естествените им ареали. Нещо като Бали (Индонезия) или Северна Америка, Япония? Ще чакам да споделите, ако някой е ходил на такъв вид туризъм.

Благодаря предварително!
 

RAKIM:
Не съм бил,но ако имах възможност първото такова място на което бих отишъл е https://www.adana.co.jp/en/contents/gallery/index.html
Другото ще дойде доста по евтино,защото е в Европа(Будапеща) https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=green+aqua

farchashtiq:
Благодаря за отговора! Много ме е яд че бях февруари в Будапеща и изключих за това място. Но пак ще посетя. А за Япония това ми е мечта...ще отида.

Но аз си мислих за нещо по-диво :)

Благодаря все пак! Ще се надявам да ги посетя тези места скоро и да кача снимки!

Поздрави,
Стоян

bustama:
Диво щом искате, лесно - река Амазонка. Голяма река, все ще откриете вашето място. Австралия, също има много диви и обрасле местности. Португалия.

farchashtiq:
Благодаря! Ще потърся опции за Амазонка. Нещо Бразилия ми е малко крими....ама те рибите не питат къде е крими или не :)

Навигация

[0] Индекс на публикациите

[#] Следваща страница

Преминаване към пълната версия