Други > Лафче
Бисери от форума
geshi:
--- Цитат от: zozo0o1991 на неделя, 25 септември 2016 г., 12:51 ч. ---
Докато бял писал се случи лошото... не издържа платата и изведнъж за няколко часа обърна корема и покяса... сега гледа че другата плата която е бременна и след нея вървят постоянно дори забелязах че едната и перка е огризана но също така частично намали ходенето подир гъза на бременната плата от време на време само отиват е закачат преди това беше постоянно докато не изгася лампата..... странно поведение да ... а другите плати които имат черно на тях тях не ги докосват да не би защото платите са по червени от гупите заради това да има някаква дразга незнам... иначе всичко върви супер екосистемата върви чудесно.... видимо доволни
--- Край на цитата ---
geshi:
--- Цитат от: Gerka92 на вторник, 25 октомври 2016 г., 18:08 ч. ---
Здтавейте! Имам аквариум около 30 до 40 лв имам доста обитатели като 2 молинези,2 хелера,2 неонки,2 анцитруса,около 6 гупи,2 които не им знам имената :D и още 1 двойка живородки ,които чак не ги знам как се казваха.Имам нагревател и коморесор а гъба.Имам няколко раждали гупи.Ороблема е че 1 умря и 2-рата е на чът като има същите симотоми като 1-вата и двете доста бременни.1 се спомина ореди 1,2 седмици.Всеедно тръгва да ражда дуоето и става щръкнало,но няма бебета.Люспите настръхнали и хрилете отворени.Стоеше на повърхността и трудно и тромаво плува.На 3 ден умре.Сега и тази я гледам тромава с отворени хриле и само на повърхността седи.Слагам морка сол около 1 с.л като сменям водата и метиленово синьо.На другите рибки нищо им няма вече 1 м сме заедно и всичко си е ок.Дайте ми савет какво да правя и от какво можеа е тази мистериозна смърт? :( Благодаря!
--- Край на цитата ---
Навигация
Преминаване към пълната версия