Рибки > Атерини (Rainbowfish)

Съжителство на рейнболи с барбуси?

(1/2) > >>

AGENTO:
 Здравейте!От доста време се каня да гледам рейнбоу рибки,но поради една или друга причина не съм го направил до сега.Тези дни ще се освободя от няколко риби и в аквариума ми ще остане свободно  място.За сега си запазвам няколко огнени барбуса и няколко тетразони поради сантимент.Казват ми,махай ди тези барбуси,но ги гледам от съвсем малки и ми е мъчно да се разделя с тях все още.
  Въпросът ми е какви рейнболи мога да гледам успешно с тях?Аквариумът ми е 175л.С дължина 125см.

vesko_aa:
Здравеи колега,с тетразоната незнам какви рейнболи можеш да гледаш че са доста закачливи.

zambo:
Във моя аквариум има 3 огнени барбуси и си живеят перфиктно с атерините . Може да не се разберат единствано с Псевдомугилити и Ириатерина Вернери , поради малките им размери . Но с всички Меланотении и Глосолепсиси няма да имаш ядове .

AGENTO:
За иратерини не съм и мислил.Твърде ефирни са:)Сега ми остава единствено проблема от къде да си намеря читави рейнболи.Колебая се между трифасцияти и боесеманита.Третата възможност е иратерина вернери,която видях да се продава в Аквамания,но не съм сигурен дали е чист вид.

Цецо:
Вода гази, жаден ходи ;)
Колега защо не попиташ Маломир.
Отдавна сме писали, че Варна е столицата на Реинбоу рибките в България.

Навигация

[0] Индекс на публикациите

[#] Следваща страница

Преминаване към пълната версия