Потребители > Профили на потребителите

Профили на потребителите - вашият раздел!

(1/7) > >>

Boby_:
Идеята на този раздел е проста - всеки потребител да може да направи тема, в която да представи себе си, аквариумите си и всичко, свързано с тях, както и тяхното развитие.
За да стане това по-лесно, екипът на AQUAPORTAL.BG реши да направи всеки активен потребител модератор на собствената си тема. Вече имате право да триете всяко едно мнение в своите профили. Можете например да махате всеки коментар, който не ви допада или пък периодично да "почиствате" темите си, за да остава само актуална информация.
Чувствайте се свободни да правите в темите си всичко, което желаете. Все пак не злоупотребявайте - права се дават и се отнемат еднакво лесно.  :drinks:

Stas:
Aquasaur ми зададе въпрос дали имаме тема, в която да си публикуваме собствените снимки, за да можем да се познаваме... Ами като се замисля - какво пречи в профила си всеки един да си сложи и собствена снимка, наред със снимките на аквариумите си?!

sensodine:
Поздрави на всички любители  на акваристиката! Неверояно много се радвам, че се регистрирах в този толкова качествен и полезен форум! От около месец влизам всеки ден тук и мога да кажа, че научих невероятно много и полезни неща за акваристиката като цяло. Все не събирах смелост да пиша. Казвам се Иван и съм от гр.Варна. От 3 седмици имам нов аквариум с вместимост 160л, който засега е в етап на усъвършенстване. Няма да качвам снимки, но и това скоро ще стане. По акваристика съм запален от много малък, но едва сега започват първите ми по-сериозни стъпки. Разбира се този аквариум е малък за моите амбиции, но все пак трябва да се започне от някъде. Моите лични впечатления са, че тук има истински професионалсти в акваристиката и се надявам да науча и да получа много полезни съвети. В скоро време ще има снимки на аквариума и съответно няколко въпроса за бъдещото му развитие. Искам да попитам - кой може да ми продаде скаридки  "RED CHERY"? Питам тук, защото незнам къде мога да пиша по този въпрос. Дано има някой от Варна, който се занимава с отглеждане на тези скаридки, че да си взема от тука.
Благодаря за вниманието и до скоро!  

Kratun:
Добре дошъл!
По всяко време можеш да си направиш личен профил и да показваш снимките си в него. След като натрупаш повече от 10 мнения във форума, ще можеш да пускаш обяви за това, което търсиш и предлагаш. Сега ще ти дам един бонус. Потребителят с ник "_777_"  се казва Пламен. Той също живее във Варна. Спец е в развъждането на скаридките, които искаш да имаш. Можеш да му пуснеш едно лично съобщение.
Приятни занимания!

Виолета:

--- Цитат от: Boby_ на вторник, 17 март 2009 г., 16:12 ч. ---
...екипът на AQUAPORTAL.BG реши да направи всеки активен потребител модератор на собствената си тема.

--- Край на цитата ---

Тези права временно са ограничени.

Навигация

[0] Индекс на публикациите

[#] Следваща страница

Преминаване към пълната версия