Организационни > Технически въпроси
Предложения
Daniel:
Мисля да отворя тази тема тук защото ще е интересна според мен.
Моите предложения са:
В раздел Борса - Търся / Предлагам,
1. Да се изстрива автоматично темите след един или два месеца (за да не препълва форума с не актуални теми).
2. Да не брой публикациите на потребителя (заради многото въпроси и отговори и излишния спам за трупане на точки).
В Потребители в чата
Статистиката да показва потребителите вертикално вместо хоризонтално (защото на шестия потребител нещо изчезват имената.
Може да се направи според мен:
16 Потребителя в 1 стая
Активни потребители през последните 15 минути:
Daniel, stef, hdimitrov_2103, AngelEyes, Boby_, wars, MeTogu, Stas, AQUASAUR, Тодор Танев, Wetdream, lorein, Venci, Torsade
Май е това :)
Boby_:
Засега не се сещам как да стане тая работа с автоматичното изтриване на теми след определено време. Ако намеря начин, е добра идея за Търся/Предлагам.
Същото важи и за другото ти предложение за потребителите в чата - ако можех да променям нещо там, щях първо да преведа надписите. :)
Daniel:
после ще погледна и ще пиша ако разбера как става можеш ли да ми пратиш тоя чат да го погледна (да му разровя файловете)
dok70:
Не е лошо да се записват изходящите съобщения.
Ама личи си, че се работи активно :clapping: за ентусиазма!
botan:
В кръга на фантазията, понеже хич не съм наясно как стоят там нещата:
Не може ли да се сложи някаква опция в темата, която да показва за какво е точно, подарявам, продавам или купувам и като се влезе в форум "Търся / Предлагам" темите да са в различен цвят в зависимост от това за какво са? :hmm:
Навигация
Преминаване към пълната версия