Организационни > Технически въпроси

Промяна в Aquaportal.bg

<< < (3/4) > >>

Divane:
Диването му свикна вече,но ако прекали - непременно ще сигнализира!  :grin: :up:

Stas:
Здравейте. Искам и аз да кажа някои неща по въпроса с екстрите.

Първото е, че предложенията са хубаво нещо, а реализацията им не винаги е елементарна.
Софтуера понякога не позволява да се реализира дадена функция, а понякога просто ние не знаем как.

Второто нещо е, че очаквам всеки, обиден на ЛС да сигнализира на някой от екипа!
Предупреждавам, че обиди на ЛС ще се третират изключително строго!

Всички тук сме изградени характери - едни лоши, други добри, едни сговорчиви, други инати... Това не е толкова важно. Искам само да осъзнаем всички, че сме общност от хора със сходни интереси поне в една област. Това най-малкото ни задължава да бъдем толерантни един към друг и да се въздържаме от безсмислени остри думи. Да не забравяме, че в езика ни има и една много хубава и красива думичка: "Извинявай!".

}|{opukc:
Съгласен съм с Бирата за период на редакция. Аз винаги се радактирам.

Виолета:
Само да напомня, че за редакция има опция "предварителен преглед". Ползвайте я редовно, въпрос на навик е.

Kratun:
Може би ще върнем и правото за изтриване на пост, но в рамките на няколко минути, например 5. Все още не сме ограничили правото за промени в мненията, но както казват част от потребителите - няма логика това право да не е ограничено във времето. Например 1 час е напълно достатъчен за да нанесеш някаква корекция. След 12 или 24 часа е възможно да има куп други мнения след твоето, което прави редакцията безсмислена и излишна, а понякога осакатява цялата тема. Не сме го решили твърдо, но със сигурност ще има още промени.

Навигация

[0] Индекс на публикациите

[#] Следваща страница

[*] Предишна страница

Преминаване към пълната версия