Организационни > Технически въпроси
За правилата и коректността
panchopan:
Хе-хе.
Помислих, че е само за модераторите и се зачудих: Защо ли сте я пуснали на "простосмъртните" да я гледат?
Вили 'що се палиш за такива неща?
Това винаги и навсякъде ще го има.
"Хубаво" си беше едно време като имаше 10 човека във форума и всяка тема беше "смислена и интересна", но с 1000 потребители не може да очакваш същото.
А и не трябва да озакваш същото. Хората правят форума жив - и с добрите и с лошите постове.
Така че не се ядосвай.
Минаваш с метлата и толкоз.
Пускаш едно стандартно учтиво лично съобщение с предупреждение за бан и не се косиш.
Къде-къде по-важни неща има човек да се ядосва за тях ...
rendaka:
Виолета, като не си сигурна в нещо, по добре не изказвай мнения по въпроса и не се уповавай на догатки. Ще ти обясня как стоят нещата, за да не се изказваш неподготвена и да не отправяш напразно обвинения и евентуално да всяваш смут.
Ако си беше направила труда да се вгледаш малко повече, може би щеше да забележиш, на първо място правопоса. Смея да парадирам, че моя е далеч по-добър от този на пхоениь9040, регистриран в друг форум, под ника Phoenix9040. На второ място бих поставил формирането на изреченията - аз винаги боравя със доста сложни такива и в много от случайте хората, който четат какво съм писал срещат трудности при разбирането и се налага да препрочитат написаното, за да хванат смисъла на изречението.
Нелепо е да се прави заключение от едно изречение, което е повторено от двама различни потребителя. Не мога да разбера - явно или се правиш на следовател и изказваш публично догатките си, като може би се опитваш да докажеш нещо, или си в някакви близки отношения с Евгени Младенов (последното го казвам, понеже стана дума за акваформулата, която не харесвам аз, колегата, който уж също съм аз и вероятно още някой)
Boby_:
--- Цитат от: rendaka на вторник, 17 ноември 2009 г., 11:36 ч. ---
Виолета, като не си сигурна в нещо, по1добре не изказвай мнения по въпроса и не се уповавай на догат2ки. Ще ти обясня как стоят нещата, за да не се изказваш неподготвена и да не отправяш напразно обвинения и евентуално да всяваш смут.
Ако си беше направила труда да се вгледаш малко повече, може би щеше да забележиш,3 на първо място правопоса. Смея да парадирам, че моя4 е далеч по-добър от този на пхоениь9040, регистриран в друг форум,5 под ника Phoenix9040. На второ място бих поставил формирането на изреченията - аз винаги боравя със6 доста сложни такива и в много от случай7те хората, кой8то четат какво съм писал9 срещат трудности при разбирането и се налага да препрочитат написаното, за да хванат смисъла на изречението.
Нелепо е да се прави заключение от едно изречение, което е повторено от двама различни потребителя. Не мога да разбера - явно или се правиш на следовател и изказваш публично догат9ките си, като може би се опитваш да докажеш нещо, или си в някакви близки отношения с Евгени Младенов (последното го казвам, понеже стана дума за акваформулата, която не харесвам аз, колегата, който уж също съм аз и вероятно още някой)
--- Край на цитата ---
Така... да видим какво издава горният текст. Говориш за парадиране с далеч по-добрия си правопис, а в същото време показваш явна неграмотност - деветте граматически, правописни и пунктуационни грешки в няколко изречения са отбелязани подходящо, оставям те да провериш какви точно са грешките. Второ явна техническа некомпетентност - очевидно е, че Виолета говори не само за еднакъв стил на писане, еднаква тематика, еднакво отношение към един и същ въпрос, а и за един и същ IP адрес. Ако беше само IP адресът, може би щеше да има друго обяснение, но като се вземат предвид останалите фактори, е повече от очевидно, че говорим за един и същ човек.
Вместо да се засрамиш и да се скриеш в дупката си, имаш наглостта да подлагаш на съмнение коректността на Виолета.
Давам ти право на едно премерено изречение в отговор, ако отговорът ти се забави или не ме удовлетворява, те наказвам собственоръчно и без да се обяснявам повече.
rendaka:
За грешките, който са допуснати в последния ми пост няма какво да коментирам - така си е. Не говорех за общоприетия случаи, а за сравнение на моя спрямо този на Phoenix9040.
Изглежда, че се ограничавате до един IP адрес, от който са писали два различни потребителя и стигате до извода, че това е един и същ човек - нелепо!!! Някой от вас зададе ли си въпрода дали не се познаваме с въпросния потребител? Дали не споделяме опит и дали не търсим съвети един от друг? И аз обичам Призън Бейк, но чак толкова....
Относно това дали ще получа бан, или нещо такова - дреме ми на шапката. Аз не губя нищо - Вие потребител.
Regards :P
Stas:
Потребител или провокатор? Дали загубата е равностойна?
Навигация
Преминаване към пълната версия