Айде и аз да плъзна една идейка.
Тефлонова мрежа за комарник с рамка от пластмасови канали за кабели. Лепиш профилите с топъл силикон. Може би ще има нужда от пречки в ъглите за подсилване. С капачето на каналите защипваш мрежата като изпъваш добре.
Лесно, евтино и просто.
Все пак аз бих си спретнал друг аквариум. 
Идеята никак не е лоша,но имам под ръка едни PVC профилчета за ъглите дето се слагат по плочките на баните,смятам от тях да спретна една рамка и да лепя с този силикон, скойто си лепя аквариумите.Иначе имам три аквариума,този в чакалнята обаче е най-голям (230 литра),а другиите 2 са 160 и 140 литрови,но в тях към момента са потомството на чифта скаларии от 230-литровия.Имам стъкла и за още един ,но ми се искаше всички красиви индивиди да са в 230 литровия, защото с него се сблъскват пациентите докато чакат реда си и много му се радват

Скоро ще пусна снимки тук някъде или в конкурса да видите моята гордост (какво съм сътворил със собствените си ръце и глава

Dok70,хайде плъзни някаква идейка какво да правя с младите,че скоро ще взема да се позатлачвам.Мисля,че до към края на месеца от първото потомство ще имам 5 сантиметроови.Храня яко с тубифекс и растат като луди.Някой знае ли на какви цени ще мога да ги бутна на магазините?