http://tv7.bg/news/society/7584182.htmlТази сутрин имаше репортаж по ТВ 7 за съботния пазар- как ще гонят продавачите ветеринарните органи, защото нямали документ за произход.
Клиентите трябвало да изискват документ за произход-абе санахме страшни европейци!
Били се снабдявали от там и зоомагазини и продавали по-скъпо "с надценка"-ами на загуба ли да се продава, бе?
Акое това ни е само журналистическа изцепка и някой скапан чиновник си науми да прецака пазара трябва / по мое мнение / да се организираме на протести!
Не съм търговец, но като клиент винаги, когато съм в София в събота гледам да мина и нерядко съм се изкушавал да купя риби, въпреки че дори съм нямал свободно място към момента...
А, да, хубаво ще е ако общинарите, събиращи таксите боядисат тарабите, благоустроят входовете, направят свестни тоалетни и поддържат чисто и приятно.Както знаем обаче при нас нещата стават бавно и обикновено след обществен натиск. Трябва май някой да поразбута за информация защо с парите от таксите на се боядисва и благоустройва.