Поздрави на всички любители на акваристиката! Неверояно много се радвам, че се регистрирах в този толкова качествен и полезен форум! От около месец влизам всеки ден тук и мога да кажа, че научих невероятно много и полезни неща за акваристиката като цяло. Все не събирах смелост да пиша. Казвам се Иван и съм от гр.Варна. От 3 седмици имам нов аквариум с вместимост 160л, който засега е в етап на усъвършенстване. Няма да качвам снимки, но и това скоро ще стане. По акваристика съм запален от много малък, но едва сега започват първите ми по-сериозни стъпки. Разбира се този аквариум е малък за моите амбиции, но все пак трябва да се започне от някъде. Моите лични впечатления са, че тук има истински професионалсти в акваристиката и се надявам да науча и да получа много полезни съвети. В скоро време ще има снимки на аквариума и съответно няколко въпроса за бъдещото му развитие. Искам да попитам - кой може да ми продаде скаридки "RED CHERY"? Питам тук, защото незнам къде мога да пиша по този въпрос. Дано има някой от Варна, който се занимава с отглеждане на тези скаридки, че да си взема от тука.
Благодаря за вниманието и до скоро!