Автор Тема: Профили на потребителите - вашият раздел!  (Прочетено 50944 Пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглеждат тази тема.

Неактивен Boby_

• Цихлидиот
  • Aquaportal мениджър
  • Публикации: 3 635
  • Нас. място: София
    • Моите аквариуми - описание, снимки и история.
Профили на потребителите - вашият раздел!
« : вторник, 17 март 2009 г., 16:12 ч. »
Идеята на този раздел е проста - всеки потребител да може да направи тема, в която да представи себе си, аквариумите си и всичко, свързано с тях, както и тяхното развитие.
За да стане това по-лесно, екипът на AQUAPORTAL.BG реши да направи всеки активен потребител модератор на собствената си тема. Вече имате право да триете всяко едно мнение в своите профили. Можете например да махате всеки коментар, който не ви допада или пък периодично да "почиствате" темите си, за да остава само актуална информация.
Чувствайте се свободни да правите в темите си всичко, което желаете. Все пак не злоупотребявайте - права се дават и се отнемат еднакво лесно.  :drinks:
"Там, где торжествует серость, к власти всегда приходят чёрные."
А. и Б. Стругацкие, "Трудно быть богом"

Неактивен Stas

• Aquaportal мениджър
  • Публикации: 1 554
  • Станислав Бояджиев
Отг: Профили на потребителите - вашият раздел!
« Отговор #1 : петък, 22 май 2009 г., 01:33 ч. »
Aquasaur ми зададе въпрос дали имаме тема, в която да си публикуваме собствените снимки, за да можем да се познаваме... Ами като се замисля - какво пречи в профила си всеки един да си сложи и собствена снимка, наред със снимките на аквариумите си?!

Неактивен sensodine

• Активен потребител
  • Публикации: 620
  • Нас. място: Варна
  • My aquarium de Discus
« Отговор #2 : сряда, 08 юли 2009 г., 14:12 ч. »
Поздрави на всички любители  на акваристиката! Неверояно много се радвам, че се регистрирах в този толкова качествен и полезен форум! От около месец влизам всеки ден тук и мога да кажа, че научих невероятно много и полезни неща за акваристиката като цяло. Все не събирах смелост да пиша. Казвам се Иван и съм от гр.Варна. От 3 седмици имам нов аквариум с вместимост 160л, който засега е в етап на усъвършенстване. Няма да качвам снимки, но и това скоро ще стане. По акваристика съм запален от много малък, но едва сега започват първите ми по-сериозни стъпки. Разбира се този аквариум е малък за моите амбиции, но все пак трябва да се започне от някъде. Моите лични впечатления са, че тук има истински професионалсти в акваристиката и се надявам да науча и да получа много полезни съвети. В скоро време ще има снимки на аквариума и съответно няколко въпроса за бъдещото му развитие. Искам да попитам - кой може да ми продаде скаридки  "RED CHERY"? Питам тук, защото незнам къде мога да пиша по този въпрос. Дано има някой от Варна, който се занимава с отглеждане на тези скаридки, че да си взема от тука.
Благодаря за вниманието и до скоро!  

Неактивен Kratun

• Aquaportal мениджър
  • Публикации: 2 219
  • Нас. място: Силистра
  • Аз говоря бавно...те ма мислат прос
« Отговор #3 : сряда, 08 юли 2009 г., 14:50 ч. »
Добре дошъл!
По всяко време можеш да си направиш личен профил и да показваш снимките си в него. След като натрупаш повече от 10 мнения във форума, ще можеш да пускаш обяви за това, което търсиш и предлагаш. Сега ще ти дам един бонус. Потребителят с ник "_777_"  се казва Пламен. Той също живее във Варна. Спец е в развъждането на скаридките, които искаш да имаш. Можеш да му пуснеш едно лично съобщение.
Приятни занимания!
"Плийз, юз кирилик алфабет! Иф ю нот булгариан, но проблем юзинг shlockovitsa. Бест регардс!"
http://www.youtube.com/watch?v=jEp2jSD4xKc

Неактивен Виолета

• Осветител
  • Aquaportal мениджър
  • Публикации: 2 954
  • Нас. място: Елин Пелин
« Отговор #4 : неделя, 02 август 2009 г., 15:27 ч. »
...екипът на AQUAPORTAL.BG реши да направи всеки активен потребител модератор на собствената си тема.

Тези права временно са ограничени.
Искам България ЗЕЛЕНА!

Неактивен TOTO

• Активен потребител
  • Публикации: 30
  • Нас. място: гр.Полски Тръмбеш обл.Велико Търново
« Отговор #5 : вторник, 15 септември 2009 г., 17:43 ч. »
Здравейте АКВАРИСТИ ! Съвсем нов съм тук . Преди 8 или 9 години отглеждах рибки , но поради смяна на жилището прекъснах. Случайно намерих този форум и повярвайте го намирам за невероятен ! Регистрирах се и ви пиша защото скоро ще се обурудвам с нов аквариум , но незнам точно кога .

Неактивен stanislav

• Активен потребител
  • Публикации: 32
« Отговор #6 : вторник, 15 септември 2009 г., 20:18 ч. »
Чудесно, успех!
Станислав
Symphysodon aequifasciatus
Pterophyllum scalare  MANACAPURU
Monodactylus Sebae
Monodactylus Argentum
Apteronotus albifrons
Sturisoma panamense
Cyphotilapia frontosa Kigoma
Cyphotilapia gibberosa Mpimbwe
Cyphotilapia gibberosa Blue Zair Moba
Parachromis managuensis
Amphilophus

Неактивен коко

• Регистриран потребител
  • Публикации: 1
« Отговор #7 : понеделник, 25 октомври 2010 г., 19:02 ч. »
Привет на всички съфорумци от мен приятно мие да се представя казвам се Николай от София съм и от няколко дни на ново в къщи вече имаме едно малко около 100тина литра аквариумче което е населено предимно с гупи две женси плати една женска молинезия 5 сомчета и 4 неонки и един красив хелер.
П.П дано не съм СПАМИЛ
Ще ми бъде приятно да общуваме.
Споздрави от КОКО

Неактивен malomir

• Rock'n'Roll аквадемик, аквахолик
  • Aquaportal меринджей
  • Публикации: 6 917
  • Българкият сайт за атерини
    • www.rainbowfishbg.com
« Отговор #8 : понеделник, 25 октомври 2010 г., 19:51 ч. »
Здравей и добре дошъл.  :drinks:
Ще чакаме твоя профил.

Неактивен rock

• Регистриран потребител
  • Публикации: 16
  • Нас. място: Плевен
« Отговор #9 : понеделник, 25 октомври 2010 г., 22:24 ч. »
Здравейте, казвам се Явор на 35 г. от Плевен. След повече от 10 годишно прекъсване се завърнах отново към акваристиката, уж под предлог, че го правя заради детето. Случайно попаднах на този сайт и съм безкрайно доволен, че го има. От него научих доста неща който ми помогнаха успешно да стартирам аквариума. Аквариума е стартиран преди около три месеца. скоро ще пусна инфо и снимки на него.

Неактивен Kratun

• Aquaportal мениджър
  • Публикации: 2 219
  • Нас. място: Силистра
  • Аз говоря бавно...те ма мислат прос
« Отговор #10 : понеделник, 25 октомври 2010 г., 22:29 ч. »
Здравей, Яворе!
Приятно ми е да се запознаем! Чакаме те със снимки и собствен профил.
"Плийз, юз кирилик алфабет! Иф ю нот булгариан, но проблем юзинг shlockovitsa. Бест регардс!"
http://www.youtube.com/watch?v=jEp2jSD4xKc

Неактивен Хлорофил

• Потребител
  • Публикации: 15
« Отговор #11 : вторник, 23 ноември 2010 г., 09:22 ч. »
...екипът на AQUAPORTAL.BG реши да направи всеки активен потребител модератор на собствената си тема.

Как мога да си изтрия темата с моя профил?

Неактивен malomir

• Rock'n'Roll аквадемик, аквахолик
  • Aquaportal меринджей
  • Публикации: 6 917
  • Българкият сайт за атерини
    • www.rainbowfishbg.com
« Отговор #12 : вторник, 23 ноември 2010 г., 10:44 ч. »
Ти вече го направи. Затри си всички постове и то няколко пъти. Наложи се да подреждаме след теб. Съжалявам но не можеш да си изтриеш профила. Достатъчно хора ти обърнаха внимание и писаха за да си позволим да им затрием постовете ей така, или да увиснат само защото ти видиш ли си засегнат, защото те помолихме да си изтриеш подписа и, че в Аквасвят не са ти обърнали специално, ама много специално внимание. За сърдитко Петко нали знаеш приказката. Затова и те сложихме в групата на потребителите, които ако искат да публикуват мнение минават през задължителен модераторски преглед. Това е положението колега. Да беше казал като човек и да се разберем ама ти тръгна с рогата. Затова сега отговора ни е "НЕ колега, не можеш да си изтриеш профила".
Ако не ти харесва можеш да се оплачеш на Арменския поп, примерно  ТУК.
Много ти поздрави!

Неактивен Хлорофил

• Потребител
  • Публикации: 15
« Отговор #13 : вторник, 23 ноември 2010 г., 13:37 ч. »
да

Неактивен sisito

• Активен потребител
  • Публикации: 163
  • Нас. място: Пловдив
« Отговор #14 : вторник, 08 февруари 2011 г., 19:49 ч. »
хаха Това с арменския поп много ме расмя  :D Здравейте на всички,аз съм Силвия,живея на 4 км от Пловдив,много ми харесва форума от няколко дни чета различни теми,които ме интересуват и научих много и за грешките които съм допускала преди и реших и аз да се регистрирам,в момента си правя нов аквариум,вече зададох някои въпроси и веднага се отзоваха форумци,за което съм им много благодарна!Когато го завърша и аз ще качвам снимки,ако има някой от Пловдив ще се радвам за се запознаем и да обменяме информация,тъй като отдавна гледам рибки от 13 години но по непретенциозни и не ми бяха много красиви аквариумите,сега реших да си направя хубав за да е приятно да се наблюдава и да гледам по притенциозни рибки,след време сигурно ще взема и по-голям аквариум за сега толкова :) Поздрави Силвия

Aqua World 55 Astario

Rainbowfish България Retro Club Varna Live Club

Бърз конвертор
oF ◄► oC ин. ◄► см. гал. ◄► л.