Автор Тема: Профили на потребителите - вашият раздел!  (Прочетено 50944 Пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглеждат тази тема.

Неактивен icobico

• Активен потребител
  • Публикации: 24
  • Нас. място: Пловдив
Отг: Профили на потребителите - вашият раздел!
« Отговор #15 : събота, 09 април 2011 г., 22:46 ч. »
хаха Това с арменския поп много ме расмя  :D Здравейте на всички,аз съм Силвия,живея на 4 км от Пловдив...

Здрасти Силвия, аз съм Христо, също съм от Пловдив и отскоро се захванах да гледам рибки отново и също смятам да изградя нещо по-голямо и красиво от това в момента. Първо трябва да се сдобия с по-голям аквариум все пак, останалото вече въпрос на вкус и естетика. Ти какво смяташ да правиш???

Неактивен karlio

• Регистриран потребител
  • Публикации: 1
  • Нас. място: Пазарджик
« Отговор #16 : четвъртък, 28 юли 2011 г., 22:25 ч. »
Здравейте.
Нов съм , от скоро имам аквариум и се регистрирах тук защото ми хареса колко много информация има тук.Казвам се Калин и надявам се ще си помагаме в хобито.

Неактивен dafil

• Активен потребител
  • Публикации: 1 645
  • Нас. място: Пловдив
  • Трендафил Гълъбов
« Отговор #17 : четвъртък, 28 юли 2011 г., 22:32 ч. »
Това е идеята на форума!!
Добре дошъл :)

Неактивен Stefan_VT

• Активен потребител
  • Публикации: 62
  • Нас. място: Велико Търново
« Отговор #18 : сряда, 04 януари 2012 г., 16:30 ч. »
Здравейте,
Казвам се Стефан /това май става ясно и от ника ми :)/. Имам аквариум, който купих за дъщеря си, но нямам ни май-малка представа как, какви и колко рибки да отглеждам. С аквариума купих няколко рибета, но се доверих на препоръките на продавача, който е по-скоро естет, отколкото акварист и се оказаха несъвместими, като за всички до една краят бе летален... Сега съм се амбицирал да се захвана по-сериозно с това интересно хоби и ще разчитам на съветите на опитните акваристи :) Ами... За сега - това е!

Неактивен Geri

• Активен потребител
  • Публикации: 800
  • Нас. място: Несебър
« Отговор #19 : сряда, 04 януари 2012 г., 16:36 ч. »
Здравей и добре дошъл сред нас. Не се притеснявай, всеки тръгва от някъде и ако има достатчно мерак и търпение нещата се нареждат доста добре :). Тук ще намериш много полезна информация като се разровиш из подразделите. Ако имаш въпроси, задавай без да се притесняваш, ние ще помагаме всеки с каквото може :up:

ппс: Най-вероятно модераторите ще изместят темичката ти на местото където трябва да бъде.
Успех в това начинание!!!
Поздрави Гери! :)
500l Paludarium               
350l S.A. - Rio Nanay          
330l S.A. - Blue Diamond Discus

Неактивен иво

• Активен потребител
  • Публикации: 26
  • Нас. място: Madrid
« Отговор #20 : неделя, 08 януари 2012 г., 20:30 ч. »
    Хеи, аз се казвам Иваило.
 Какви риби ще слагаш в новият аквариум????
 Каква ехосистема мислиш да правиш????
Ще се уча докато съм жив.

Неактивен paolo6481

• Активен потребител
  • Публикации: 168
« Отговор #21 : неделя, 08 януари 2012 г., 21:27 ч. »
Здравейте и от мен!Прегледах цялата тема и явно тук е място за представяне.От вчера съм регистриран при вас  и е време да се представя.Казвам се Пламен.С акваристика се занимавам от 2г.По едно време бях стигнал до 8 аквариума но впоследствие ми дойде трудно да обслужвам всичките и сега съм оставил само 2-430л с африкански цихлиди и 170л(съвсем нов)който трябва да е растителен с южноамерикански обитатели.Ще ги покажа естествено когато си направя профил.Ами това е за сега.Успех на всички в това невероятно хоби!

Неактивен Виолета

• Осветител
  • Aquaportal мениджър
  • Публикации: 2 954
  • Нас. място: Елин Пелин
« Отговор #22 : неделя, 08 януари 2012 г., 22:47 ч. »
Добре дошли в Аквапортал!
Прегледах цялата тема и явно тук е място за представяне.

Не точно. Мястото за представяне е целият раздел Профили на потребителите. Там е мястото да направите собствен профил, да представите себе си и аквариумите си. Това е най-посещаваният ни раздел. От там всеки месец избираме един аквариум, който поставяме в главата на форума, за да му се радваме всички. Така че приемаме, че вашето представяне още не се е състояло. :)
Желая и на двамата приятни мигове при нас!
Искам България ЗЕЛЕНА!

Неактивен blagoo

• Регистриран потребител
  • Публикации: 18
  • Нас. място: Сандански
    • http://www.offroadsandanski.com
« Отговор #23 : понеделник, 22 юли 2013 г., 15:16 ч. »
Здравейте и от мен.Аз се казвам Благой  от Сандански.Форума го посещавам по няколко пъти на ден и отделям доста време в четене на полезни теми.Портала е много добър пожелавам на екипа му само напред и нагоре  :up: :up: :up:
160 литрa златни рибки
24 литра скаридки

Неактивен Станчева

• Регистриран потребител
  • Публикации: 5
  • Нас. място: Бургас
« Отговор #24 : понеделник, 21 октомври 2013 г., 08:53 ч. »
Здравейте.

Първо искам да Ви благодаря  затова, че сте изключително положителни, много информативни и помагащи. Форума е чудесен.

Казвам се Антония от Бургас. Преди около 5 години си купих първия "аквариум"- една от онези кръгли купи, с което започна и страстта. Известно време имах 6 литров, след което с приятеля ми си взехме 20 литров аквариум. И така силно се запалихме, че бързо преминахме на 100 литров.

В момента имаме 260 литров, който е в процес на разработване и не "смеем" да пускаме снимки, защото сме далеч по- назад от повечето от Вас тук.

Исркрено и най- благородно се радваме и завиждаме на постовете.

Хубав ден, акваристи. 

Неактивен Виолета

• Осветител
  • Aquaportal мениджър
  • Публикации: 2 954
  • Нас. място: Елин Пелин
« Отговор #25 : понеделник, 21 октомври 2013 г., 14:06 ч. »
Благодаря за хубавите думи! :)
5 години прогрес от кръгъл аквариум до 260 л е много добре и няма защо да се притеснявате да го покажете. Очаквам с нетърпение да видя в този раздел и ваш профил със снимки. Желая ви успех!
Искам България ЗЕЛЕНА!

Неактивен hunter

• Активен потребител
  • Публикации: 227
  • Нас. място: Бургас
« Отговор #26 : понеделник, 21 октомври 2013 г., 20:41 ч. »
Е как така без снимка кажи поне какво замисляте да сложите вътре. Растения, риби поне да си го представим  :) Явно броя на акваристите в Бургас нараства  :)

Неактивен Мария Стоянова

• Регистриран потребител
  • Публикации: 3
  • Нас. място: БЛАГОЕВГРАД
« Отговор #27 : неделя, 05 януари 2014 г., 15:52 ч. »
Здравейте казвам се Мария и съм от Благоевград, и нашето семейство както повечето акваристи започна с 6 литров аквариум, после с два по 20 литра, и в момента имаме 248,6 литров аквариум който искам да представя, но за съжаление без снимки тъй като в момента нямам .
Давам параметрите на аквариума и малко информация :
Аквариум - д- 85 см.,ш.- 45 см., в. 60 см
Външен филтър JBL e900
Нагревател 300W
Осветление 2х 24 W Aquastar  T5 , 2x 24 W Growlux T5, 2 х 18 - T8
Растения Хигрофила синема 10 корена, Микрозорум, няколко стръка Бакопа, 2 корена Анубиас ver nana и един елеохарис който незнам дали ще расте в аквариума, но ще видим.
Аквариума е на 2 месеца.
Рибите в аквариума са : 3 - коридорас палеатус албинос
2 - коридорас панда
5 - коридорас жули
2 - анцитруса
2 - рамирези
15- обикновен неон
10- червен неон
5- жълт неон
5- фламеус оранжев
9 - разбора
Мангров корен и кварцов пясък 3-5 мм., под пясъка има дънен субстрат на сера,не подавам CO2, торя от скоро с Tetra Planta Min, защото някои от  първите листенца на анубиаса леко започнаха да жълтеят , което може да е и в резултат от адаптацията незнам.
В общи линии е това имам и едно въпросче и тъй като незнам къде да го задам ще питам тук, Мога ли при гореописаните риби да сложа нещо по голямо една , две бройки и ако да какви да са тези риби, за да нямам проблеми? Очаквам вашите професионални мнения и съвети, предварително благодаря  :).

Неактивен dimov

• Регистриран потребител
« Отговор #28 : сряда, 05 февруари 2014 г., 13:17 ч. »
Здравейте на всички тук аз съм Койчо Димов от Сандански, с акваристика се занимавам още от дете любителски и в момента разполагам с един шестоъгълен аквариум 65 литра  който е комплект със стойка капак и вграден външен филтър осветление 3 x 8 w обикновени пури
6 бр. обикновен неон и 6 бр. кардинал 

Неактивен martinis

• Регистриран потребител
  • Нас. място: Blagoevgrad
« Отговор #29 : неделя, 17 август 2014 г., 10:03 ч. »
Здравейте и от мен - Мартин, от Благоевград... Приятно бях изненадан като попаднах на Аквапортал-а  :)
Ето, че се регистрирах и се започна едно четене...  :)
Реших междувременно да кажа тук едно "здрасти" на всички акваристи и специално на цихлидарите  :rocknroll:
Навремето почнах с два астронотуса, които, когато станаха на по 15-20см. трябваше да заминат в нова квартира и естествено бяха сменени от няколко малавийци, с които добре си прекарвахме почти 2 години, докато една зима умряха от студ, милите... Аз за съжаление бях далеч... Сега след няколко годишно прекъсване съм отново в играта, извадих стария аквариум от мазето... и се оглеждам за рибки, разбира се пак малави, искам 2 вида по 3-4 риби...
Искам да отбележа, че и малката ми дъщеричка има пръст в тая работа с подновяването на аквариума...   :D
Такаааа, с някои може и да се познаваме от "африканския" форум  :crazy:   :drinks:
Ще се радвам да се запозная и с всички вас, виждам, че има хора и от Благоевград  :dance3:
Профил, ще си направя като заредя аквариума и пусна рибки в него.

С поздрави
Мартин

Aqua World 55 Astario

Rainbowfish България Retro Club Varna Live Club

Бърз конвертор
oF ◄► oC ин. ◄► см. гал. ◄► л.