Аквариуми > Градинско езерце

Мъъъънинко градинско езерце

(1/7) > >>

Divane:
Дойде момента, в който мечтата ми за езерце се изпълни...не съвсем,но все пак е по-добре без нищо! :grin:
Тъй като съм горда "майка" на две патета, баща ми реши ,че много ще им е добре да се къпят в езерце и за целта посетихме хипермаркет за да изберем от готовите съдове. Аз се метнах на най-голямото възможно, но..не ме огря...
Вчера монтирахме съдЧЕТО ( около 300-400 л, 50 см дълбочина) и все още тече оформянето,поради което няма да ви представя снимка.
Имам въпросче обаче - от къде мога да се снабдя с подходящи рибки за това легенче и дали патетата ще посягат на рибетата? Мисля да си боцна и една водна лилия за разкош - някакви препоръки?
Ще се радвам ако споделите опит с тези готови езерца..как се поддържа най-добре, за какво да внимавам, какво да избягнам и т.н.
 
ПП: Като придобие лек вид ще го пусна за обсъждане непременно! :grin: Иначе патетата го пробваха два пъти вече - за сега им е добре.. :swim:

kostur:
Патките по принцип май се хранят с рибки. Предполагам, че и мнооого ще цапат езерцето, особено като пораснат.

Divane:
Аз смятам като порастнат вече да са в друго езерце.. :grin:

mirobg:
............... ммммммммм в тавичка? :ok:
 Не си струва да ги отглеждаш в езерце, :nono: ще го превърнат много бързо в блато.

ico:
Препоръчвам ти, да не слагаш прекалено скъпа храна (рибки и растения) за патките в тая локва. Ще унищожат всичко живо, а ако гьола не е проточен и и не се отмиват постоянно мръсотиите на тия птици, то за два-три дни водата ще стане като боза, само дето аромата ще е друг. 

Навигация

[0] Индекс на публикациите

[#] Следваща страница

Преминаване към пълната версия