Asito прекрасни са двата големи диска. Аз преди да си поръчам сегашните рибоци се обаждах на djer, за да взема от него дискуси, защото съм гледал и в youtube негови риби и в различни теми по форумите, обаче тогава нямаше нито пиджъни, нито боро. Та вместо да изчакам малко аз се излетях и сега нямам никаква представа какви риби ще излязат от моите. Забелязах, че от ляво малкият дискус е с нестандартна чупка над главата. Явно си има и дефектни все по някоя.
За солта в артемията знаех само, че вреди до някаква степен на нитрификацията. За тези положителни качества не бях чел до сега, а също знам че подобрява и червените цветове. Наблюдавам ги моите зверчета че при всяко хранене се издуват все едно са глътнали "костилка". Една част си слизат директно на дъното и поглъщат по голямо количество храна от останалите които си стоят в средната част или гонят плуващото по повърхността малко по слабо се издуват. За тубифекса аз лично съм резервиран. Не гоня размер в кратък срок, а и рисковете да вкарам нещо в аквариума са големи. Да не коментираме и факта, че много лесно привикват към него и разнообразната храна остава само мираж в повечето случай.