Мога да те опровергая веднага. Много трудно си намерих желани от мен риби, дори най-желаната още я нямам, и едва ли ще я видя при мен някога поради цените които искат "Софиянци" и като към това като сложиш и едни луди пари за транспорт. Дори някога да продам риба, то едва ли ще е през форума, по вероятно е да я дам в магазина срещу хубава храна, което е едно много важно нещо за красиви и здрави риби. И като цяло все още ми е интересно и не знам много работи за цихлидите затова и вадя малките за да се образовам, най-малкото когато реша да си взема Tropheus sp. "Black" Pemba или Kiriza, а това ще стане, и дам едни луди пари за тях да знам, че винаги ще мога да си изкарам популация за да си ги подновявам, а не да наривам с лопатата. Не забравяй че всичко е свързано с пари, а хобито не е от еФтините ...
особено ако не вкарваш мисъл 
Наричаш "луди пари" някакви 10-на лв за транспорт, както и подобни за рибка. Тези соц. митове отдавна си мислех, че не влияят на мисленето на хората, най-малко на младите хора...
В омента не се сещам за по-евтино хоби от акваристиката, ако ще и да е соленоводна!

След като ти е скъпо, опитай с нещо по-евтино. Например Ofroad (ATV, Jeep, Enduro), планинско колоездене фотография, сноуборд/ски, отглеждане на расови кучета, котки и птици, изобразителни и приложни изкуства, колекциониране на редки предмети, филателия и нумизматика, ветроходство (стига да имаш яхта), diving... Сетих се малко по-евтино хоби - културизъм и скално катерене, но, сигурен съм, и тук ще ме опровергаят,

!
Ако си решил това хоби да те направи богат, повярвай ми, тотално си се объркал! Преди всичко то трябва да ти носи удовлетворение и радост!