При зебровидните е нормална агресията. Гледал съм ги доста отдавна - май има 15 години оттогава и спомените ми са смътни, но ми се струва, че трудно ще се стигне до смъртни случаи. Могат да се гледат и по повече - още една двойка ще разчупи нещата. Имай предвид обаче две неща - стават доста големи и 112 литра ще са малко. И още нещо - размножавата се като зайци. Започнат ли веднъж, нямат спиране. Дори да не вадиш малките, пак ще оцеляват достатъчно.
Филтрацията е крайно недостатъчна за този обем, дори и само за 2 риби.
Нуждите на зебровидните са съизмерими с тези на африканците, а аз за пример ползвам в двата си близки по обем аквариуми следните филтри:
В 120 литра: външен SunSun 2000 л/час + вътрешен AquaEl Unifilter 750 л/час
В 90 литра: вътрешен AquaEl TurboFilter 1300 л/час + вътрешен AquaEl TurboFilter 700 л/час
Според мен ти трябва поне още един голям вътрешен филтър, а най-добре - канистър (нещо китайско с дебит 1000-1400 л/час ще свърши работа, ако не ти е много голям бюджетът).
И само между другото, щом ти харесват зебровидните, африканците вероятно ще ти допаднат още повече. Това във връзка с очаквания нов аквариум за рождения ден.