Аз храня в 0900 с микс суха храна,в 11-1200 с кайма мое производство,в 1400 микс суха храна,около 1600 купешка кайма,около 18-1900 пак купешка,около 20-2030 артемия майки.Сменям два пъти седмично по 70%,след два месеца смяната ще е веднъж седмично.Филтрацията е с два джбл 1500,ув ехайм има също.Артемията майки я давам за прочистване на червата последно ядене,а и понеже много я харесват и да не са гладни в края на деня, пак я плющят здраво.
Микса суха храна е от тетра дискус,тропикал д-50 и джбл премиум за дискуси(с 20% скариди е)
Имам 12 подрастващи на около 4-5 месеца и два женски на по година и половина,всичките трябва са сан мера.4 от подрастващите не са хубави,с прави чела,някои дребни,но за бройка ми трябваха(подариха ми ги като купувах другите малки),скоро ще се разделям с тях.Водата ми е 29 гр,от чешмата,слагам подобрител прайм.Скоро сложих и вътрешен филтър с seachem purigen да намаля нитратите
Аквариума ми е малък-300л.Грунда е манадо с дънен нагревател- тоест грунда също филтрира.Мисля всичко възможно е направено да се компенсира доколкото може малкия обем на аквариума.Ще видим след година какво ще е положението

Като пораснат ще си оставя 5-6-7 дискуса общо