Организационни > Технически въпроси

Сайтове за хостинг на снимки

(1/2) > >>

santo_traficante:
Значи след моите проблеми с photobucket се порових да търся алтернативи, пробвах поне 8 различни и накрая се спрях на flick, което още по лесно от гореспоменатата "кофа" ти позволява качване и взимане на линк на снимка, че даже и редактиране. Пример:
IMG_20180416_062643 by Владислав Ованесян, on Flickr

Хвалят ги , че дават 1 терабайт място през монопола на yahoo, само дето никъде не мога да разбера колко време пазят, но спред мен е добра алтернатива
Ако някой се сеща друго хостване на файлове, които след време да не развалят графичната част на стари, но златни теми да сподели.

Pac:
Не мисля, че има срок. Хубава услуга е flickr. Но в моята глава това е повече фотографски сайт, тоест за качване на снимки с някаква художествена стойност. Не че по някакъв начин това пречи да се ползва и по твоя начин.

malomir:
Мисля, че ти бяха писал, но може и да бъркам. След издънката на Photobucket и аз търсих алтернатива. От година и нещо използвам този сайт:

http://www.lostpic.net

Да чукам на дърво, засега нямам ядове с тях. И може да се каже, че ги препоръчвам.

santo_traficante:
да видях ги, ще ги имам предвид.

Penta:
Така или иначе всичко е свързано с Google. Телефона с който снимам има Google акаунт, браузера на компютъра ми е на същия акаунт , така че направените от мен снимки разглеждам в Google Снимки. От там цъкам на "сподели" - "получаване на връзка" и готово.

https://photos.app.goo.gl/dlrTeDassdnVCa342

Навигация

[0] Индекс на публикациите

[#] Следваща страница

Преминаване към пълната версия