Други > Лафче
Отношенията във форума
MeTogu:
--- Цитат от: Stas на събота, 15 ноември 2008 г., 20:15 ч. ---
И от мен, който съм с никакъв принос за развитие на стария форум - добре дошли на всички!
Интересно стана, но както каза Вили, не сме излизали от там, изхвърлиха ни. И по-добре!
В никакъв случай причината за създаването на новия форум не може да се интерпретира като недоволство към начинаещите!
Никой от нас не е протестирал срещу децата, които питат! Напротив, много от вас знаят, че сме помагали колкото можем.
И това ще продължава да бъде така.
И понеже ми показаха, че админа на стария форум ме е споменал лично - ако някой се сети нека го попита какъв е точно неговия принос за развитието на онзи форум!
Защото той там е нещо като Биг Брадър... Всичко вижда, но никой не го вижда него!
С някои от вас сме се карали, спорили, после сме обсъждали нормално темите. Мисля, че това е неизбежно.
Нека сега, тук, да заложим на добронамереността един към друг. Нека подходим отговорно, да не се лигавим и да си помагаме!
--- Край на цитата ---
А какво ще кажете за реплики от сорта:
"Модератор":А ето го бат Мето.
"Модератор":За сега няма да го банваме.
Kratun:
Кажи какво имаш предвид, но се изрази по-точно!
MeTogu:
Ти не можеш да ме разбереш какво искам да кажа ли?!
zambo:
И аз не разбирам , какво искаш да кажеш .
MeTogu:
Май това за добронамереноста е само клише.Предрасъдаците и дразгите са си останали и съм белязан още от регистирането си.Това ли не можахте да разберете.И сега кажете че не сте порисъства ли и на разговора.Попитайте модераторите който са си провели този разговор какво са имали впредвид и ще разберете.Аз ли да ви обеснявам намеренията им?!
Навигация
Преминаване към пълната версия