Драги, колеги мен ме изкараха най-лудият от всички луди, защото съм бил организирал хора да събираме камъни за софийският зоопарк. Аз ще кажа само едно и нека им е за урок на всички невежи същества в България, били те и от гр. Враца:
Когато допринесете с нещо за развитието на това хоби, тогава ще казвате че сте постигнали нещо за него, а не да се биете в гърдите и да казвате че го правите са собствено удоволствие и само за вашите аквариуми и т.н.. Честно да си призная тези, които се събрахме вчера бяха доста негативно настроени и все ми намекваха, че не си заслужава толкова малко хора да правим излишни движения. За моя радост ще кажа, че успях да ги настроя позитивно и това което събрахме вчера за мен е доволно.
Да, аз съм луд на тема акваристика и ще допринасям с каквото мога за развитието и!
То много трудно да отделиш два часа, за да допринесеш с нещо за хобито. Дори е много лесно да организираш хора. Не искам да се хваля и не искам хвалби от никого, всичко това го правя за собствено удоволствие и за развитието на аквариума с цихлиди в зоопарка в София. Кой каквото иска да пише по мой адрес. Ще докажа на тези които ме мислят за ЛУД, че в един луд свят само лудите са нормални!
Лек, ден от мен и всичко хубаво.
Поздрави,
Борис.